Το νέο Audi A4 Avant πιο αποκαλυπτικό από ποτέ (photos)


Η τελική μορφή της μάσκας αλλά και των εμπρός φωτιστικών σωμάτων είναι πλέον ξεκάθαρη, μαζί με άλλες σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 26/1/2023

Η Audi συνεχίζει τις εξαντλητικές δοκιμές της επόμενης γενιάς του A4 Avant και αυτή τη φορά έχουμε ένα νέο πακέτο φωτογραφιών, με ένα πρωτότυπο που είναι καλυμμένο με λιγότερο καμουφλάζ σε σχέση με το παρελθόν.

Την τελευταία φορά που είχαμε συναντήσει ένα παρόμοιο πρωτότυπο, είχε ψεύτικα πάνελ και ογκώδη καλύμματα, που δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις για τη σχεδίαση.

Στο εμπρός τμήμα, μπορούμε να δούμε την οριστική σχεδίαση της φαρδύτερης μάσκας αλλά και τα φωτιστικά σώματα παραγωγής. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να σχηματίσουμε μια καλή εντύπωση για το πώς θα μοιάζει ο μπροστινός προφυλακτήρας. Όσο για τους αεραγωγούς, φαίνεται να έχουν τριγωνικό σχήμα.

Μπορούμε επίσης να δούμε το σχήμα και τα γραφικά των πίσω φώτων με τις οριζόντιες λωρίδες LED σε αυτό το πρωτότυπο, το οποίο ουσιαστικά απλώς τυλίχτηκε με camo χωρίς πρόσθετα πλαστικά μέρη που καλύπτουν τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Το νέο A4 Avant αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του αργότερα φέτος και θα διατίθεται σε μια σειρά από διάφορες επιλογές κινητήρων. Σχεδιάζονται τόσο πιο βασικά μοντέλα όσο και μοντέλα S4 και RS4. Έρχονται και οι δύο επιλογές diesel και βενζίνης και μερικές από αυτές θα έρχονται ως εκδόσεις PHEV, συμπεριλαμβανομένου του RS4.

Για όσους ρωτούν πού είναι η έκδοση sedan, δεν θα υπάρχει καμία έκδοση sedan του A4 όπως το ξέρουμε. Αντίθετα, το νέο A5 Sportback θα αντιμετωπίσει αυτόν τον ρόλο από όσα ακούσαμε. Ένα αυτοκίνητο που ελπίζουμε να δούμε μέσα στους επόμενους μήνες.