Το νέο Opel Astra Sports Tourer «συλλαμβάνεται» σε δοκιμές εξέλιξης για πρώτη φορά!


Μετά τη χθεσινή παγκόσμια πρεμιέρα του hatchback Opel Astra, μπορούμε σήμερα να σας προσφέρουμε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Astra Sports Tourer.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 2/9/2021

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Astra στη station wagon έκδοσή του μοιάζει το ίδιο μπροστά με το αδελφάκι του, κάτι που σημαίνει ένα καλά σχεδιασμένο μοντέρνο μπροστινό μέρος με τη μάσκα «Vizor» που βρίσκουμε σε κάθε νέο μοντέλο της Opel.

Από τις πίσω πόρτες και πιο πίσω είναι εκεί όπου βρίσκονται τα νέα με ένα μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ, όπως μπορούμε να δούμε εκεί που βρίσκεται όλο το καμουφλάζ. Αλλά με την έκδοση hatchback Astra να είναι τόσο καλά σχεδιασμένη, είμαστε αρκετά σίγουροι ότι το Sports Tourer θα είναι επίσης τόσο όμορφο.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε πόση θα είναι η ικανότητα φόρτωσης του νέου Astra Sports Tourer, αλλά με το μεγαλύτερο μεταξόνιο (περίπου 5,5 cm) θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος. Η ισχύς θα παρέχεται από μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και ντίζελ.

Δύο plug-in εκδόσεις θα είναι επίσης διαθέσιμες και με την hatch να έρχεται ως πλήρες EV το 2023, υπάρχει πιθανότητα το Sports Tourer να εμφανιστεί επίσης ως μια πλήρως ηλεκτρική επιλογή. Το ντεμπούτο θα γίνει πιθανότατα στις αρχές του 2022.