Το νέο Toyota Aygo ετοιμάζεται πυρετωδώς!


Η νέα γενιά του Toyota Aygo είναι η απάντηση της ιαπωνικής φίρμας στα αυτοκίνητα πόλης. Έχοντας ήδη παρουσιάσει το Aygo X Prologue ετοιμάζει πλέον την έκδοση παραγωγής του διάσημου μικρού. 

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 27/7/2021

Είχαμε ήδη παρουσιάσει φωτογραφίες που δείχνουν ένα πρωτότυπο της επόμενης γενιάς Toyota Aygo να δοκιμάζεται στο κρύο κατά τη χειμερινή δοκιμαστική περίοδο, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για μερικές νέες εικόνες. Αυτή τη φορά εντοπίσαμε ένα πρωτότυπο Aygo κατά τη διάρκεια δοκιμών ζεστού καιρού, αλλά το πρωτότυπο εξακολουθεί να φοράει πολύ καμουφλάζ.

Όπως και οι προηγούμενες φωτογραφίες μας, αυτές οι φωτογραφίες μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε το νέο Toyota Aygo από όλες τις οπτικές γωνίες και μας δίνει μια καλή εικόνα για το νέο σούπερ μίνι της Toyota. Πλέον είναι ορατή η σχεδίαση των προβολέων με LED DRL. Ωστόσο, τα πίσω φώτα εξακολουθούν να καλύπτονται πολύ, αλλά μπορούμε να δούμε ότι διατηρούν την κάθετη σχεδίαση.

Στο εσωτερικό υποψιαζόμαστε ότι θα υπάρχει ένα παρόμοιο σχέδιο γνωστό από τα μεγαλύτερα Yaris. Το νέο Toyota Aygo θα σχεδιαστεί, θα αναπτυχθεί και θα κατασκευαστεί στην Ευρώπη σύμφωνα με το αφεντικό της Toyota Europe, Johan van Zyl στο σημερινό εργοστάσιο στο Kolin της Τσεχίας. Αναμένουμε το νέο Aygo να έρθει πρώτα με κινητήρες καύσης αλλά με τη δυνατότητα να γεμίσει πλήρως ηλεκτρικό εάν χρειαστεί.