Ο διαμορφωτής της νέας Rolls-Royce Spectre είναι σαν ένα video game με αμέτρητες πίστες (photos)


Η Rolls-Royce δίνει στους πελάτες της άφθονες επιλογές χρωμάτων, φινιρισμάτων και τροχών για τη νέα Spectre, μέσω του διαμορφωτή του μοντέλου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Rolls-Royce
  • 20/10/2022

Η Rolls-Royce Spectre αποκαλύφθηκε μόλις πριν λίγες μέρες και η εταιρεία έχει ήδη δημιουργήσει τον διαμορφωτή του μοντέλου, προσφέροντας στους πελάτες της άφθονες επιλογές σχετικά με τους χρωματισμούς, τους συνδυασμούς τους, το χρώμα και το σχήμα των τροχών, αλλά και πολλές ακόμα άλλες λεπτομέρειες που μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις επιθυμίες τους

Πιο συγκεκριμένα, η Rolls-Royce έχει κάνει διαθέσιμα 29 βασικά χρώματα, τα οποία αποτελούνται από 12 κανονικά και 17 της σειράς Commissioned Collection, και 31 χρωματισμούς αντίθεσης. Δύο λειτουργίες διχρωμίας είναι διαθέσιμες:

Η 'Upper Two-Tone' χρησιμοποιεί τον χρωματισμό της αντίθεσης σε όλο το πάνω μέρος του οχήματος, ενώ η 'Aero Two-Tone' αφήνει τις κολώνες στο χρώμα του αμαξώματος. Φυσικά, αν κάποιος δεν επιθυμεί τη διχρωμία, μπορεί να επιλέξει τη μονόχρωμη βαφή.

Εκτός αυτού, 6 επιλογές τροχών προσφέρονται μέσω του διαμορφωτή. 5 από αυτές είναι διαθέσιμες παγκοσμίως, ενώ μία είναι διαθέσιμη μόνο για την αγορά της Κίνας. Οι 4 είναι μεγέθους 22 ιντσών, και η 5η 23 ιντσών. Συνολικά, οι πελάτες της Rolls-Royce έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 4 σχεδίων τροχών φινιρισμένων με ασημί και μαύρο χρώμα, και 2 σχεδίων, τα οποία είναι βαμμένα αποκλειστικά με ασημί χρώμα.

Οι πελάτες της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας μπορούν επίσης να επιλέξουν εάν θέλουν το αγαλματίδιο 'Spirit Of Ecstasy' στο μπροστινό μέρος, να είναι φωτιζόμενο.

Στο εσωτερικό, οι επιλογές δεν είναι περιορισμένες, καθώς ο διαμορφωτής δίνει πλήρη ελευθερία στην εξατομίκευση των καθισμάτων: Το επάνω μέρος, η πλάτη, η θέση και τα στηρίγματα είναι πλήρως τροποποιήσιμα, ενώ προσφέρονται επιλογές και για το φινίρισμα των λεπτομερειών, όπως για παράδειγμα ξύλο βελανιδιάς, ή γυαλιστερό βερνίκι σε μαύρο ή άσπρο χρώμα.

Και το τιμόνι δέχεται αρκετές τροποποιήσεις, καθώς υπάρχουν πολλά διαθέσιμα χρώματα για τα διακόπτες και τους μοχλούς, ενώ και για την οροφή υπάρχει η κλασική επιλογή 'Starlight'.

Το κόστος της Rolls-Royce Spectre δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, όμως η ίδια η εταιρεία δήλωσε ότι η τιμή της θα κυμαίνεται μεταξύ αυτήν του Cullinan SUV και του Phantom sedan, δηλαδή αναμένεται να είναι κοντά στις 400.000 δολ. (408.750 ευρώ).