ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το EKO Acropolis Rally 2021


Οι ειδικές διαδρομές, η Υπερειδική στην Πλατεία Συντάγματος, οι ομάδες και οι οδηγοί, το πρόγραμμα του αγώνα και πως θα παρακολουθήσετε το EKO Acropolis Rally 2021 από την τηλεόραση. 

  • 9/9/2021

Η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο πρόγραμμα του Παγκoσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ είναι γεγονός και εμείς σας παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «ελληνικό» αγωνιστικό τριήμερο του WRC.

Το θρυλικό Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο καλεντάρι του WRC και μαζί του ο ενθουσιασμός των φίλων του μηχανοκίνητου σπορ και των αγώνων στη χώρα μας.

Η εκκίνηση του EKO Acropolis Rally 2021 θα πραγματοποιηθεί κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 17:30. Αμέσως μετά τα αυτοκίνητα θα αγωνιστούν στην υπερειδική διαδρομή COSMOTE 5G Athens Stage στην Πλατεία Συντάγματος, εγχείρημα που δεν έχει προηγούμενο στη χώρα μας! Ταυτόχρονα, η Πλατεία Συντάγματος θα μετατραπεί σε πάρκο χορηγών και parc ferme για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Παράλληλα, θα διοργανωθούν ειδικές εκδηλώσεις, παρουσία και του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας,Jean Todt, τόσο στην Κρήτη, όσο και στην Αθήνα, με γνώμονα την οδική ασφάλεια.

To πρόγραμμα και οι ειδικές διαδρομές του αγώνα

Οι ομάδες και οι οδηγοί

Πως θα διεξαχθεί η Υπερειδική στην καρδιά της Αθήνας

Όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

Oι κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας

Πως θα δούμε τον αγώνα στην τηλεόραση

Που πρέπει να στέκονται οι θεατές

Τι προβληματίζει τους οδηγούς

Η ιστορία του "Παγκόσμιου" Ακρόπολις

Στιγμές γεμάτες... Ακρόπολις!

Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια

Το υγειονομικό πρωτόκολλο σε service park και ειδικές διαδρομές