«Αγκαλιά» με τον έβδομο τίτλο ο Ogier!


Απομακρύνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για τον Elfyn Evans, ο οποίος είχε έξοδο στην 11η ειδική του Ράλι Μόντσα και πλέον δεν κρατά την τύχη του στα χέρια του

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 5/12/2020

Η πίεση… λύγισε τον Elfyn Evans. Ο πρωτοπόρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι δεν απέφυγε το λάθος στην 11η ειδική του Ράλι Μόντσα, βγήκε εκτός δρόμου και πλέον περιμένει ένα… λάθος του Sebastien Ogier για να πάρει τον τίτλο!

Ο Γάλλος εξάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής κρατά την τύχη του στα χέρια του, καθώς με νίκη στη Μόντσα δεν θα τον απασχολεί ακόμα και το να κερδίσει την Power Stage της Κυριακής ο Evans, κατακτώντας τον έβδομο τίτλο της καριέρας του και πρώτο με την Toyota.

Πριν το Ράλι Μόντσα η διαφορά Evans-Ogier ήταν στους 14 βαθμούς, όμως με τον Evans εκτός μάχης, ο Γάλλος έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο 11 με νίκη. Εάν ο Ogier τερματίσει δεύτερος και ο Evans επικρατήσει στην power stage, τότε θα πρέπει να πάρει βαθμούς στην Power Stage για να κατακτήσει τον τίτλο.

Με τρίτη θέση για τον Ogier και νίκη του Evans στην Power Stage ο Βρετανός θα πάρει τον τίτλο, καθώς ακόμα κι αν ο Ogier πάρει τους 4 βαθμούς από τη δεύτερη θέση στην Power Stage, ο Evans θα έχει δύο  νίκες αντί μίας του αντιπάλου του!