«Ακροπολική» συνάντηση Tanak – Wilson με φόντο το 2023!


Πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην M-Sport βρίσκεται ο Ott Tanak. Το γυαλί ανάμεσα στον Εσθονό και την Hyundai έχει ραγίσει και όλα δείχνουν ότι το 2023 ο Tanak θα είναι εργοστασιακός οδηγός της Ford.

  • 19/9/2022

Αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο περιθώριο του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον Tanak και τον «ισχυρό άνδρα» της M-Sport, Malkolm Wilson, μακριά από... αδιάκριτα βλέμματα.

Οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα και διερεύνησαν σε ιδιαίτερα καλό κλίμα την προοπτική συνεργασίας τους από το 2023. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως ο Tanak επί της ουσίας αναδείχθηκε μέσα από την M-Sport με την οποία πανηγύρισε και τις πρώτες νίκες του στο WRC το 2017 σε Σαρδηνία και Γερμανία, πριν μετακινηθεί το 2018 στην Toyota με την οποία κατέκτησε τον τίτλο το 2019.

Οι τεταμένες σχέσεις του με την Hyundai τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως συνέβαλαν ώστε να αποφασίσει να επιστρέψει στην M-Sport, προσδοκώντας ότι το 2023 με το Puma Rally1 θα μπορέσει να διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο του στο WRC.