Απίστευτο: Ο Petter Solberg μπέρδεψε το Ακρόπολις με το... ράλι Ιορδανίας!


Ο πολύπειρος rallyman είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελλάδα και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Μόνο που αυτή τη φορά μπέρδεψε τη χώρα μας με την Ιορδανία!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ
  • 8/9/2021

Ο Petter Solberg ή αλλιώς ο Mr Hollywood μπορεί να έχει πλέον τη στάμπα του παλαίμαχου, με 13 νίκες στο WRC, έναν Παγκόσμιο Τίτλο, αυτόν του 2003 και μια νίκη στο Acropolis το 2004 όμως δεν ξεχνά τις στιγμές που έζησε στην Ελλάδα. Τώρα μάλιστα που ο γιος του Oliver Solberg τρέχει στο φετινό EKO Acropolis Rally η παρουσία του στη χώρα μας του θυμίζει πολλά πράγματα από το γεμάτο δράση και θέαμα αγωνιστικό παρελθόν του.

Επί τη ευκαιρία φρόντισε λοιπόν να μοιραστεί μερικές τυχαίες στιγμές από το πέρασμά του από την Ελλάδα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά από την πολλή φόρα, υπέπεσε σε ένα ιλαρό λάθος. Ποιο είναι αυτό; Το τυχαίο ανέβασμα φωτογραφιών από τη χώρα μας (με credits στον καλό συνάδελφο Θάνο Ηλιόπουλο) είχε και μια φωτογραφία από το Ράλι Ιορδανίας του 2008 όπου με την ανάλογη περιβολή πίνει τσάι με τον αδελφό του Henning. Το λάθος έγινε αμέσως αντιληπτό από Έλληνες φανς του Νορβηγού οδηγού και βέβαια δεν έλειψε η απορία στα σχόλιά τους.