Άσφαλτος και WRC - 10 απίστευτα σκηνικά σε αγώνες ράλλυ (video)


Στα 5 λεπτά που διαρκεί το video μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με πρωταγωνιστές τους Sebastian Loeb, Tommi Makinen, Colin McRae και άλλους αστέρες του WRC.  

  • 26/4/2023

Με τον παραπάνω τίτλο δημοσιεύτηκε το video που θα δείτε παρακάτω στο επίσημο κανάλι της Red Bull Rally στο YouTube και στα 4:59 που είναι η διάρκειά του υπάρχει ένα ποτ πουρί με απίθανα σκηνικά που έχουμε δει σε ασφάλτινες διαδρομές. 

Στo “μενού” του video θα βρείτε μια σειρά από ασυνήθιστα περιστατικά όπως αυτό που συνέβη στο δίδυμο Loeb-Elena το 2005 στο Μεξικό όπου με κατεστραμμένο το πίσω δεξί αμορτισέρ προσπάθησαν να επιστρέψουν στο σέρβις παρκ, όμως στη διαδρομή τους σταμάτησε περιπολικό.

Επίσης θα δείτε το τρομακτικό ατύχημα του Tommi Makinen το 2001 στην Κορσική μετά από σφοδρή σύγκρουση πάνω σε βράχο. Αυτή είχε ως αποτέλεσμα το Mitsubishi Lancer να τουμπάρει και να σταματήσει ακριβώς πάνω στο χείλος ενός γκρεμού 100 m.!

Φυσικά εμφανίζεται και η περίπτωση του Tanak ο οποίος στον αγώνα του Μόντε Κάρλο το 2020 είχε μια τρομακτική έξοδο, από την οποία ευτυχώς, τόσο ο ίδιος όσο και ο συνοδηγός του Martin Jarveoja, βγήκαν από το αυτοκίνητο χωρίς να έχουν πάθει το παραμικρό.

Δείτε το εντυπωσιακό video...