Αυτή είναι η οκτάδα των ημιτελικών των WRC eSports


Συμμετέχοντες από επτά διαφορετικές χώρες θα έρθουν στην Αθήνα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου για να διαγωνιστούν για έπαθλα αξίας άνω των 30.000 ευρώ στον Παγκόσμιο Τελικό του eSports WRC.

  • 6/9/2022

Οι οκτώ καλύτεροι οδηγοί του κόσμου επιλέχθηκαν από περισσότερους από 15.000 συμμετέχοντες μετά από μια διαδικασία 13 αγώνων, η οποία ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο, όταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2020 Sami-Joe Abi-Nakhle αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου.

Ο Λιβανέζος είναι το μεγάλο φαβορί ενόψει του παγκοσμίου τελικού που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 5 μ.μ. στην αίθουσα «Γιώργος Κασιμάτης» του Ολυμπιακού Σταδίου, αν και αναμένεται να έχει έντονο συναγωνισμό από τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Lohan «Nexl» Blanc.

Πρώτα, ωστόσο, θα πρέπει να συμμετάσχουν στους πρωινούς ημιτελικούς, από τους οποίους μόνο τέσσερις από τους οκτώ οδηγούς θα πάρουν ισάριθμα εισιτήρια για τον τελικό. Οι οκτώ ημιφιναλίστ είναι οι Sami-Joe Abi-Nakhle από τον Λίβανο, Lohan «Nexl» Blanc από τη Γαλλία, Kazunakota από την Ιαπωνία, John «Izamusing» Bebnowicz-Harris από τη Μεγάλη Βρετανία, Dylan Noel από τη Γαλλία, Marco «Botti Jr» Botinelli από την Ιταλία, Michal «Katana» Krol από την Πολωνία και ο Κύπριος Παναγιώτης Ζένιου.

Ο νικητής θα πάρει ως έπαθλο 25.000 ευρώ και ένα KT Racing, καθώς και ένα ρολόι TW Steel VS90 WRC περιορισμένης έκδοσης.

Ο δεύτερος νικητής θα λάβει ένα πλήρες σετ προσομοίωσης της AGON by AOC, της Playseat και της Fanatec, καθώς και ένα ρολόι TW Steel VS92 WRC περιορισμένης έκδοσης, ενώ ένα ρολόι TW Steel GT11 WRC θα είναι το έπαθλο του τρίτο.

Ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά στο Facebook, το YouTube και το Twitter.