Δε βιάζεται να αποφασίσει για τους οδηγούς του 2022 η M-Sport


Ο επικεφαλής της M-Sport, Richard Millener, τονίζει πως η ομάδα του ακόμα εξετάζει τις επιλογές της για το οδηγικό line-up του 2022.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 24/7/2021

Το roster του WRC για το 2022 παραμένει σε αρκετά μέτωπα ανοιχτό.

Μεγάλα ονόματα όπως οι Ott Tanak και Thierry Neuville έχουν συμβόλαιο, και συγκεκριμένα με τη Hyundai, ενώ και για τον Sebastien Ogier φαίνεται πως το μέλλον του έχει αποφασιστεί.

Η M-Sport είναι από τις ομάδες που μπορεί να αλλάξει άρδην το οδηγικό της τρίδυμο, και με ορισμένα καλά ονόματα ακόμα διαθέσιμα στην αγορά, όπως εκείνα των Sordo, Lappi και Breen, αφήνει όλες τις επιλογές της ανοιχτές.

Αυτό είπε κι ο team principal της ομάδας, Richard Millener, που είχε προσεγγίσει τόσο τον Ogier, όσο και τον Evans, χωρίς επιτυχία.

«Έχουμε επιλογές ακόμα. Δεν βιαζόμαστε, και ο κόσμος μπορεί να μαντέψει ποιοι οδηγοί και ποιες θέσεις μένουν διαθέσιμες,» δήλωσε ο Βρετανός στο WRC.com.

«Θα ήμουν ψεύτης αν δεν έλεγα πως έχουμε μιλήσει με όποιον οδηγό είναι διαθέσιμος, αλλά στο τέλος, και οι τρεις οδηγοί που έχουμε τώρα έχουν δείξει ότι έχουν καλή δυναμική, κι αν μέναμε με αυτούς, δεν θα απογοητευόμουν.»