ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Συζητήσεις promoter – Αυγενάκη για το 2024!


Συζητήσεις με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, θα έχουν κατά τη διάρκεια του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις οι εκπρόσωποι του Promoter του WRC, αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και για το 2024.

  • KEIMENO: ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΦΩΤΟ: www.acropolisrally.gr
  • 7/9/2022

Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο διευθυντής αγώνων του WRC Promoter, SimonLarkin, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην CosmoteTV και προβλήθηκε μέσα από το ειδικό pop-up κανάλι CosmoteSportAcropolisRally.

Σε ερώτηση αναφορικά με το εάν θα υπάρξουν συζητήσεις για επέκταση της συμφωνίας που μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τη διοργάνωση του «ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις» και για το 2023, ο Simon Larkin ήταν ξεκάθαρος: «Σίγουρα ναι. Θα συναντηθούμε το Σαββατοκύριακο του αγώνα και θα συζητήσουμε. Αυτός είναι ένας θαυμάσιος αγώνας, είναι ένας από αυτούς για τον οποίο είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που παίξαμε τον ρόλο μας για να επιστρέψει. Σαφώς ο υπουργός κ. Αυγενάκης έκανε την περισσότερη δουλειά, όπως και η ομάδα της Motorsport Greece. Νομίζω πως αυτό που θα δούμε το βράδυ της Πέμπτης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα είναι ένας συνδυασμός όλης αυτής της σκληρής δουλειάς. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό, όλοι στο WRC είναι διότι από το 2006, την τελευταία φορά που ήμασταν σε αυτό το Στάδιο, έχει περάσει αρκετός καιρός. Νιώθω σαν όλη η διοργάνωση να έκανε έναν πλήρη κύκλο έκτοτε».