ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Επιβεβαιώθηκε η υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ


Η διοργάνωση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις επισημοποίησε τη διεξαγωγή υπερειδικής διαδρομής στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

  • 10/5/2022

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, έπειτα από την επιτυχημένη επιστροφή του στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ το 2021, ετοιμάζεται για ακόμα ένα κεφάλαιο στην ιστορία του, με τις εργασίες πλέον να είναι αποκλειστικά επικεντρωμένες στη διοργάνωση του 2022 (8-11 Σεπτεμβρίου).

Τη φετινή εκδοχή του αγώνα θα συνθέσει ένα τετραήμερο με περισσότερα από 300 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών, αρχής γενομένης από την Τελετή Έναρξης (Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου), που θα συνδυαστεί με τη διεξαγωγή μιας Υπερειδικής Διαδρομής, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ).

Την Παρασκευή τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην Πελοπόννησο για μια απαιτητική αγωνιστική ημέρα, ενώ τις επόμενες δύο ημέρες θα αγωνιστούν σε πασίγνωστες διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας, όπου και το επίκεντρο του αγώνα, με την πόλη της Λαμίας να φιλοξενεί και πάλι το Κέντρο του Αγώνα και το Service Park.

Παράλληλα, εκδόθηκε το Rally Guide 1 με όλες τις βασικές πληροφορίες για τον αγώνα, που μπορείτε να κατεβάσετε αν πατήσετε εδώ.