ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Επιστροφή Ogier και Sordo για τον επετειακό αγώνα


Δύο σημαντικοί οδηγοί γυρίζουν στα buckets για τα 70 χρόνια του Ράλλυ Ακρόπολις.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: RED BULL CONTENT POOL
  • 7/8/2023

Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένα στολίδι στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, και η συμμετοχή σε αυτό μία ιδιαίτερη εμπειρία για κάθε οδηγό.

Ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την επετειακή έκδοση των 70 χρόνων δύο σπουδαίοι οδηγοί με μερικό πρόγραμμα στη φετινή σεζόν.

Η Toyota θα έχει στις τάξεις της τον Sebastien Ogier για πρώτη φορά μετά το Ράλλυ Σαφάρι, το οποίο και κέρδισε, κατακτώντας την τρίτη του νίκη φέτος μετά το ΜόντεΚάρλο και το Μεξικό.

Ο Γάλλος το ανακοίνωσε μέσω social media, καθώς συνεχάρη του Elfyn Evans και Scott Martin για τη νίκη τους στο Ράλλυ Φινλανδίας, κλείνοντας με ένα αποκαλυπτικό «τα λέμε σύντομα στην Ελλάδα».

Όσο για τη Hyundai, το τρίτο i20 N Rally1 θα οδηγήσει ο Dani Sordo, αντικαθιστώντας τον Teemu Suninen που έτρεξε σε Εσθονία και Φινλανδία.

«Ανυπομονούμε να δούμε τον Esapekka μαζί με τον Dani και τον Thierry στην Ελλάδα μετά από ένα άκρως σημαντικό διάλευμμα για όλη την κοινότητα των ράλλυ,» είπε σχετικά ο επικεφαλής της Hyundai, Cyril Abiteboul.

Μαζί με τις μόνιμεςσυμμετοχές και την προσθήκη του Ιορδάνη Σερδερίδη με FordPuma Rally1, τα Rally1 στον εθνικό μας αγώνα θα φτάνουν τα δέκα.