ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - Ποιοι οδηγοί εγκατέλειψαν πριν το τέλος του αγώνα


Η τρίτη και τελευταία μέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 έχει ήδη ξεκινήσει, και οι οδηγοί που έχουν εγκαταλείψει γίνονται όλο και περισσότεροι.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: RALLYPIXELS
  • 11/9/2022

Μπορεί ο Thierry Neuville να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τη νίκη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, όμως πολλοί άλλοι έχουν εγκαταλείψει τον αγώνα ήδη από την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα.

Μάνος Στεφανής - Κώστας Στεφανής

Η οικογένεια Στεφανή επέστρεψε με όρεξη για το Ράλλυ Ακρόπολις, όμως η χαρά δεν κράτησε για πολύ. Μετά την εμφάνισή τους στην SSS του ΟΑΚΑ, πατέρας και γιος πήραν το δρόμο για τα βουνά και οδηγήθηκαν σε εγκατάλειψη, εξαιτίας ενός σπασμένου ψαλιδιού στην SS3. Η βλάβη δεν ήταν δυνατό να επιδιορθωθεί, κι έτσι δεν κατάφεραν να επιστρέψουν υπό καθεστώς SuperRally.

Παναγιώτης Ρουστέμης - Χρήστος Μπακλώρης

Άλλη μία ελληνική εγκατάλειψη, με τον νεαρό Έλληνα οδηγό να μην καταφέρνει να τερματίσει τον πρώτο του αγώνα στην κατηγορία WRC2, καθώς μία έξοδος στην SS7 του κόστισε.

Sebastien Loeb - Isabelle Galmiche

Όντας επικεφαλής της γενικής κατάταξης, ο 9κις παγκόσμιος πρωταθλητής εγκατέλειψε μετά το τέλος της SS8, καθώς ένα πρόβλημα με τον εναλλάκτη στο Puma Rally1 τον άφησε στην απλή διαδρομή να επιδιορθώνει για ώρα με την Isabelle Galmiche το αυτοκίνητο, δίχως επιτυχία. Έμεινε εκτός συνέχειας για την υπόλοιπη μέρα, ενώ αργότερα έγινε γνωστό ότι δε θα επανεκκινούσε ούτε την επόμενη μέρα, καθώς η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη.

Ιορδάνης Σερδερίδης - Frederic Miclotte

Ο ελληνικής καταγωγής Βέλγος οδηγός εγκατέλειψε πριν SS11 λόγω ηλεκτρικού προβλήματος που δεν έχει προσδιοριστεί.

Elfyn Evans - Scott Martin

Αντιμετωπίζοντας προβλήματα μετά την SS13, ο Evans εγκατέλειψε οριστικά στην αφετηρία της SS14, αφού αφιέρωσε αρκετό χρόνο στην προσπάθεια επισκευής του αυτοκινήτου του, που, όπως επισημάνθηκε, υπέστη βλάβη στο turbo.