«Μεγάλη ανακούφιση» για τη Hyundai η νίκη στη Σαρδηνία


Ο αναπληρωτής αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai, Julien Moncet, χαρακτήρισε «μεγάλη ανακούφιση» την πρώτη νίκη της ομάδας στη σεζόν δια χειρός Ott Tanak.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 6/6/2022

Το Ράλι Σαρδηνίας σηματοδότησε την επιστροφή της Hyundai στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου, με τον Ott Tanak να παίρνει τη νίκη, την πρώτη για την ομάδα στη νέα, υβριδική εποχή του WRC.

Μετά από έναν συνδυασμό ατυχιών και σημαντικών ζητημάτων αξιοπιστίας, το i20 N Rally1 είδε διπλή παρουσία στην τριάδα του ιταλικού αγώνα, κάτι που είδε τον de facto επικεφαλής της ομάδας, Julien Moncet, να αναπνέει άνετα για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν.

Μιλώντας στο DirtFish.com, ο ίδιος δήλωσε:

«Είναι μεγάλη ανακούφιση αυτή για μένα, για τους οδηγούς, για όλη την ομάδα στη Σαρδηνία αλλά και στα κεντρικά στο Alzenau.

«Μετά από ένα τόσο δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν, με την κατάσταση εντός της ομάδας να είναι εξίσου δύσκολη, είμαστε πια εδώ. Ξέραμε ότι οι οδηγοί μας δεν τα παρατούν ποτέ, τώρα δείξαμε πως δεν τα παρατάμε ποτέ ούτε ως ομάδα.

«Ήμασταν στο πουθενά, είχαμε ένα άθλιο τριήμερο, και τώρα είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε σαμπάνιες. Ξέραμε ότι ήταν πιθανό να συμβεί, αλλά είναι πάντα καλό να το βλέπεις να πραγματοποιείται.»