Rally Monte Carlo: Στο νοσοκομείο θα διανυκτερεύσει o Tanak


Υπό παρακολούθηση θα παραμείνει τόσο ο O. Tanak όσο και ο συνοδηγός του μετά το σφοδρό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν κατά τη διάρκεια της τέταρτης ειδικής διαδρομής του Rally Monte Carlo.

  • 24/1/2020

Σχεδόν πέντε ώρες μετά το τρομακτικό ατύχημα του O. Tanak στην τέταρτη ειδική διαδρομή του Rally Monte Carlo, η αγωνιστική ομάδα της Hyundai εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει ότι τόσο ο Εσθονός Παγκόσμιος Πρωταθλητής όσο και ο συνοδηγός του δεν υπέστησαν κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Παρόλα αυτά και για προληπτικούς λόγους θα διανυκτερεύσουν στη νοσοκομειακή μονάδα στην οποία μεταφέρθηκαν μετά το συμβάν ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Το σφοδρό ατύχημα του O. Tanak σημάδεψε τη δεύτερη ημέρα του εναρκτήριου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ προκαλώντας σοκ στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Όλα συνέβησαν όταν ο Tanak σε ένα πολύ γρήγορο και απαιτητικό κομμάτι τις πίστας έχασε τις γραμμές του με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κρατηθεί στον δρόμο πέφτοντας στο κενό.

Μετά από αρκετά δευτερόλεπτα το κατεστραμμένο πλέον Hyundai i20 προσγειώθηκε και πάλι στο έδαφος όντας φυσικά δεκάδες μέτρα χαμηλότερα από το επίπεδο της ειδικής διαδρομής.