Τα επτά καλύτερα "σωσίματα" στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (Video)


Οι οδηγοί αγώνων του WRC χαρακτηρίζονται από τις ικανότητές τους και την ψυχραιμία τους να αντιμετωπίσουν ένα απρόσμενο συμβάν και να ανταπεξέλθουν σε αυτό με τρόπο που σε εμάς φαίνεται απίστευτος.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: WRC
  • 30/11/2020

Οι «άτυχες στιγμές» δεν λείπουν στις ειδικές διαδρομές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι. Η πίεση του χρόνου και το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, μια απρόσμενη κατάσταση ή ένας λάθος υπολογισμός κατά τη διάρκεια του αγώνα έχουν ως αποτέλεσμα μια έξοδο από τον δρόμο ή ένα εντυπωσιακό τετακέ.

Κάποιες φορές η κατάληξη από ένα τέτοιο συμβάν είναι να αναγκαστεί να εγκαταλείψει το πλήρωμα την προσπάθειά του.

Κάποιες άλλες, όμως, η εξέλιξη είναι θεαματική και το μόνο αρνητικό είναι ο χαμένος χρόνος μέχρι να επανέλθει το αυτοκίνητο στον δρόμο και να συνεχίσει την πορεία του ως τον τερματισμό της ειδικής διαδρομής και μέχρι την ομάδα σέρβις, εάν χρειάζεται.

Το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλιβαίνει προς το τέλος του, με τη διοργάνωσή του να έχει  επηρεαστεί σαφώς από την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Ωστόσο, σε όσους αγώνες πραγματοποιήθηκαν δεν έλειψαν οι απρόσμενες στιγμές για κάποιους από τους συμμετέχοντες και στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε τις καλύτερες από αυτές.