Tanak για το Ράλι Ακρόπολις: «Πιο ομαλοί οι δρόμοι, ξέρουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί»


Ο Ott Tanak δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση του Ράλι  Ακρόπολις, τονίζοντας πως έχει την ταχύτητα για ένα καλό αποτέλεσμα μετά τις νίκες του σε Φινλανδία και Βέλγιο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ / ΦΩΤΟ: HYUNDAI
  • 2/9/2022

Ο Ott Tanak καταφτάνει στην Ελλάδα μετά από δύο νίκες σε Φινλανδία και Βέλγιο, με την πρώτη ειδικά να έρχεται μετά από μαεστρική οδήγηση στους γρήγορους, χωμάτινους δρόμους της χώρας της Βαλτικής.

Το Hyundai i20 N Rally1 χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά για να γίνει σταθερά ανταγωνιστικό αυτοκίνητο, αλλά ο Εσθονός πρωταθλητής του 2019 δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει βάθρο στις διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας.

«Το Ράλι Ακρόπολις είναι τρομερός αγώνας,» δήλωσε μία εβδομάδα πριν την έναρξη του αγώνα. «Οι δρόμοι είναι πιο ομαλοί από ότι φαίνεται και είναι ωραίο να οδηγάς εκεί.

«Πέρυσι ο καιρός δεν ήταν αυτός που περιμέναμε, ήταν βρεγμένα λόγω της βροχής, οπότε θα δούμε πώς θα είναι τα πράγματα φέτος.

«Νιώθουμε καλά μετά τη νίκη μας στο Ypres, ενώ καταφέραμε να ανέβουμε και στο βάθρο στην Ελλάδα πέρυσι, κάτι που ελπίζουμε να επαναλάβουμε την ερχόμενη εβδομάδα.

«Είναι μεγάλη η αλλαγή από την άσφαλτο του Βελγίου, αλλά ξέρουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί στο χώμα, χάρη στις νίκες μας σε Ιταλία και Φινλανδία.»