WRC: Φλερτάρει με την ιδέα της πλήρους σεζόν το 2022 ο Ogier


Δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου μεταδίδουν πως ο Sebastien Ogier εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για όλο το 2022, εφόσον κατατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 2/6/2021

Ο Sebastien Ogier διανύει την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του με την Toyota, και βρίσκεται σταθερά στη διεκδίκηση του τίτλου, όντας πρώτος στη βαθμολογία, με διαφορά 2 βαθμών από τον Elfyn Evans.

Αρχικά, το ρεπορτάζ ήθελε τον Γάλλο πολυπρωταθλητή του WRC να αγωνίζεται μόνο σε ορισμένα ράλι το 2022, και πάλι για λογαριασμό της Toyota Gazoo Racing.

Παρόλα αυτά, το Dirtfish.com αναφέρει με σημερινό του δημοσίευμα πως, αν ο 7κις πρωταθλητής προσθέσει ακόμα έναν παγκόσμιο τίτλο στο πλούσιο παλμαρέ του, θα παραμείνει στο δυναμικό της ιαπωνικής ομάδας κάνοντας πλήρη σεζόν, όχι απλά επιλεγμένους αγώνες.

Ο Ogier έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις με την ηγεσία της Toyota, ακόμα και τον CEO Akio Toyoda, στοχεύοντας να λάβει έναν ευρύτερο ρόλο μέσα στον οργανισμό, που μπορεί να περιλαμβάνει όχι μόνο ένα πλήρες πρόγραμμα στο WRC, αλλά και στο Ράλι Ντακάρ και το Le Mans.