DIY: Δείτε πώς θα επιδιορθώσετε το φθαρμένο τιμόνι του αυτοκινήτου σας (video)


Ένα από τα πιο ενοχλητικά σημάδια που αφήνει το πέρασμα του χρόνου σε κάθε αυτοκίνητο είναι η φθορά του τιμονιού.  Δείτε πως μπορείτε να λύσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα με οικονομικό τρόπο.

  • 20/11/2022

Μέχρι να έρθει η περιβόητη αυτόνομη οδήγηση το τιμόνι θα αποτελεί το μέρος του αυτοκινήτου που έρχεται συνεχώς σε επαφή με τον οδηγό και αναμενόμενα, μετά από μερικά χρόνια, αρχίζει να εμφανίζει σημαντικές φθορές. Η πιο εύκολη λύση είναι η αντικατάσταση. Επιλέγετε ένα νέο τιμόνι της αρεσκείας σας και το βάζετε στη θέση του παλιού. Αυτή η επιλογή, ωστόσο, είναι αρκετά δαπανηρή και πολλές φορές αναγκάζει τον κάτοχο του αυτοκινήτου να αναβάλλει συνεχώς την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Προφανώς μία πιο προσιτή επιλογή αποτελεί η επιδιόρθωση της επιφάνειας από εμάς τους ίδιους. Η διαδικασία σίγουρα δεν είναι απλή, ωστόσο το κανάλι «Boost Brothers» στο YouTube, μέσα από ένα video-οδηγό, την παρουσιάζει αναλυτικά και δίνει συμβουλές ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ιδιοκτήτης του Subaru WRX προχώρησε στην αγορά ενός πλήρους σετ αντικατάστασης από εξειδικευμένο κατάστημα, με το kit να περιλαμβάνει όλα τα αξεσουάρ για την ολοκλήρωση της εργασίας. Eφόσον έχετε τα δικά σας εργαλεία, μπορείτε να προχωρήσετε σε μια πιο οικονομική επιλογή, ρίχνοντας ακόμα περισσότερο το συνολικό budget, όπου και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις είναι πολύ πιο προσιτό σε σχέση με την αγορά ενός νέου τιμονιού.

Δείτε το video…