Ιεροσυλία! Ένα Acura NSX έμεινε στάσιμο για χρόνια - Το πρώτο του πλύσιμο (video)


Ένα από τα πιο εμβληματικά supercars στον κόσμο έμεινε παρατημένο σε ένα δάσος για χρόνια. Τώρα λαμβάνει τη φροντίδα που του αξίζει.

  • ΦΩΤΟ: WD DETAILING
  • 27/4/2024

Το Honda NSX ή γνωστό κι ως Acura NSX στις ΗΠΑ είναι ένα από τα μοντέλα της JDM που όλοι οι λάτρεις της αυτοκίνησης αγαπούν, ανεξαρτήτως γούστου και προτιμήσεων. Πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά supercars της δεκαετίας του '90 που παραμένει διαχρονικό.

Μια μονάδα του 1995 ανακάλυψε η ομάδα του καναλιού WD Detailing. Το όχημα ήταν στάσιμο για αρκετά χρόνια, όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης, ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, ο κινητήρας των 3,2 L λειτουργεί κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Οι ειδικοί πήραν το NSX στο συνεργείο του φίλου και συνεργάτη τους, Detail Dane, και του έδωσαν τη φροντίδα που του αξίζει. Ξεκίνησαν με την αφαίρεση των φύλλων που είχαν «καθίσει» στο παρμπρίζ και την πίσω αεροτομή και συνέχισαν με πλύσιμο με πιεστικό μηχάνημα.

Ακολούθησε το πλύσιμο του χώρου κάτω από το καπό, αφαιρώντας πρώτα την μπαταρία, ώστε να μην καταστραφεί, ενώ στη συνέχεια πέρασαν στον κινητήρα κι όλα τα υπόλοιπα μηχανικά συστήματα.

Περνώντας στο εσωτερικό, η ομάδα του WD Detailing βρήκε μούχλα κάτω από τα καθίσματα, τα δερμάτινα καλύμματα των οποίων βρισκόταν παραδόξως σε εξαιρετική κατάσταση. Το ίδιο ίσχυε και για τις υπόλοιπες επιφάνειες της καμπίνας, οι οποίες ήταν καλυμμένες με βρωμιά και χρειάστηκαν ένα αρκετά καλό καθάρισμα.

Το μέρος του οχήματος που δυσκόλεψε περισσότερο τους ειδικούς ήταν το πορτπαγκάζ, αφού είχε μετατραπεί στην κατοικία μερικών ποντικών. Ωστόσο, απολύμαναν τον χώρο και κατάφεραν να το επαναφέρουν στην πρότερη κατάστασή του.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η διάσωση αυτού του παρατημένου Audi R8 Spyder κράτησε 4 ώρες (video)

Μια Chevrolet C3 Corvette δέχεται την αγάπη που της αξίζει μετά από 45 χρόνια (video)

Μια κλασική Jaguar σώθηκε από την καταστροφή και ψάχνει το νέο της σπίτι (video)