Ford Value: Αποκτήστε τα δημοφιλή μοντέλα της Ford με προνομιακούς όρους


Το καινοτόμο πρόγραμμα Ford Value κάνει πιο εύκολη την απόκτηση των δημοφιλών Focus, Kuga και Puma μέσα από πλήρες πακέτο ευνοϊκών όρων και προνομίων.

  • 29/2/2024

Πριν από μερικές εβδομάδες η Ford ανακοίνωσε ένα νέο, καινοτόμο πρόγραμμα, το Ford Value, όπου στόχο έχει να κάνει πιο εύκολη και πιο συμφέρουσα την απόκτηση των δημοφιλέστερων μοντέλων στη γκάμα της, μέσα από μια σειρά ευνοϊκών όρων και προνομίων.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Ford Value είναι πολλά και ξεχωρίζουν η χαμηλή προκαταβολή που ξεκινά από 4.799€, το επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), τα 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect που μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη, διατηρώντας υψηλή αξία μεταπώλησης, αλλά και το συνολικό όφελος που μπορεί να φτάσει έως τα 2.141€.

Ας δούμε όμως στην πράξη τι ακριβώς προσφέρει το πρόγραμμα Ford Value αναλύοντας τα προνόμια για τρία δημοφιλή μοντέλα της εταιρείας. Ξεκινάμε με το Ford Puma που πρόσφατα ανανεώθηκε για να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά την εμπορική του πορεία. Όσοι έχουν βρεθεί έστω και μία φορά στη θέση του οδηγού γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα καλοστημένο crossover με έντονο σπορ χαρακτήρα, τόσο στις καθημερινές μετακινήσεις όσο και στα ταξίδια.

Διαθέτει υψηλό επίπεδο χρηστικότητας, προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού καθώς και μια «γεμάτη» γκάμα κινητήρων, στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα στην κατηγορία του.

Με το Ford Value οι πελάτες μπορούν να το αποκτήσουν με προκαταβολή 4.799€ και επιτόκιο από 2,99%. Στους προνομιακούς αυτούς όρους, το πρόγραμμα Ford Value έρχεται να προσθέσει επιπλέον 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect, σε συνδυασμό με όφελος 1.000€ για την αγορά των υβριδικών εκδόσεων mHEV, οι οποίες εξασφαλίζουν ανταγωνιστικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου από μόλις 5,4 L/100 km. Δείτε τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό του Ford Puma πατώντας ΕΔΩ.

Αμέσως μετά βρίσκουμε τον μεγάλο πρωταγωνιστή στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών αυτοκινήτων, το Ford Focus. Η λαμπρή του πορεία ξεκίνησε το 1998 και μέχρι σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στις σελίδες της σύγχρονης αυτοκίνησης.

Σήμερα το Ford Focus ξεχωρίζει για την προηγμένη υβριδική τεχνολογία των κινητήρων 1.0L EcoBoost mΗΕV, το κορυφαίο σύστημα φωτισμού LED, τον πλούσιο εξοπλισμό των εκδόσεων ST-Line και την απαράμιλλή για την κατηγορία συνδεσιμότητα που εξασφαλίζει μέσω της οθόνης αφής των 13,2 ιντσών το σύστημα SYNC 4  και το ενσωματωμένο modem. Και όλα αυτά με τιμή από 26.670€, επιτόκιο επίσης από 2,99%, προκαταβολή από 5.614€, αλλά και 8 χρόνια εγγύηση με την υπογραφή της Ford Protect. Δείτε ΕΔΩ τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό του Ford Focus.

Τέλος, βρίσκουμε το Ford Kuga που έχει σχεδιαστεί με επίκεντρο τον οδηγό και τις ανάγκες του, προτάσσοντας μοναδικά χαρακτηριστικά σε δρόμους με στροφές, κορυφαία άνεση και ποιότητα κύλισης στον αυτοκινητόδρομο αλλά και ευελιξία μέσα στην πόλη, συνθέτοντας την ιδανική λύση στην κατηγορία των μεσαίων SUV.

Στην περίπτωση του Ford Kuga, το οποίο προσφέρει κορυφαία οικονομία και επιδόσεις στις εκδόσεις με τον κινητήρα βενζίνης EcoBoost, αλλά και απόλυτη ελευθερία κίνησης σε συνδυασμό με αθόρυβη λειτουργία με μηδενικές εκπομπές ρύπων στην PHEV, το πρόγραμμα Ford Value προβλέπει ακόμα περισσότερα.

Με κορυφαία άνεση και συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς, το Ford Kuga με τον πολυβραβευμένο βενζινοκινητήρα 1.5L EcoBoost μπορεί να αποκτηθεί με επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από 6.802€, 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect και όφελος 2.141€, ενώ η έκδοση PHEV, η οποία προσφέρει μέση κατανάλωση μόλις 1,2l/100km, με επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από 9.570€, 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect και όφελος 2.141€. Δείτε τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό του Ford Kuga πατώντας ΕΔΩ.