H M-Sport απαντά στις φήμες για επιστροφή του Loeb στο WRC


Ο team principal της M-Sport, Richard Millener, τοποθετήθηκε για τις φήμες που θέλουν τον Sebastien Loeb να επιστρέφει στο WRC.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool
  • 12/2/2024

Στα 50 του χρόνια, ο Sebastien Loeb συνεχίζει να αγωνίζεται, έχοντας πρόγραμμα που καλύπτει το Ράλλυ Ντακάρ και το World RX, το παγκόσμιο πρωτάθλημα rallycross, με τη ρέπλικα της Lancia Delta.

Ο Γάλλος έχει αποσυρθεί επί της ουσίας από το WRC μετά το 2022, με το τελευταίο του ράλλυ να είναι στα δικά μας, ελληνικάχώματα, όπου κι εγκατέλειψε ενώ για λίγο έμοιαζε ένα εκ των φαβορί για τη νίκη.

Τότε έτρεξε με την M-Sport, στην πρώτη χρονιά με το υβριδικό Puma, έχοντας κερδίσει μάλιστα στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στο ΜόντεΚάρλο.

Προ μερικών εβδομάδων, υπήρξε έντονη φημολογία για την επιστροφή του 9κις πρωταθλητή στις ειδικές διαδρομές, και πάλι με την M-Sport, στο Ράλλυ Πορτογαλίας.

Ωστόσο, ο Richard Millener έσπευσε να διαψεύσει αυτά τα σενάρια:

«Μη με παρεξηγήσετε, το να δουλεύεις με έναν 9 φορές πρωταθλητής είναι πάντα μία ευχάριστη εμπειρία, αλλά δεν έχουμε τέτοιο σκοπό φέτος.

«Έχουμε σχεδιάσει τη φετινή μας σεζόν κι αυτή βασίζεται στον Adrien και τον Gregoire.»

Αυτό σημαίνει πως η M-Sport θα συνεχίσει να τρέχει σταθερά με δύο εργοστασιακά Puma Rally1, ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί πως ο Ιορδάνης Σερδερίδης θα οδηγήσει ξανά στην κορυφαία κατηγορία με τη στήριξη της βρετανικής ομάδας στο Ράλλυ Σαφάρι τον Μάρτιο.

Πηγή: Dirtfish.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνέντευξη Ott Tanak: «Είχα συμφωνία κυρίων να γυρίσω στη Hyundai υπό μία προϋπόθεση»

Έτοιμος για το φετινό ντεμπούτο του ο Rovanpera μετά το Ράλλυ Αρκτικής