100 χρόνια ζωής γιορτάζει η Daihatsu


H ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία DAIHATSU MOTOR CO., LTD. (Daihatsu) γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

  • 5/2/2007

H ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία DAIHATSU MOTOR CO., LTD. (Daihatsu) γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

H έναρξη των εορτασμών της εκατονταετηρίδας της θα γίνει την 1η Mαρτίου 2007, ενώ σχεδιάζονται ποικίλες ενέργειες, οι οποίες εκφράζουν τις ευχαριστίες της για τα 100 χρόνια που πέρασαν και τη φιλοσοφία της για τα 100 χρόνια που θα έρθουν.

H Daihatsu ιδρύθηκε στην Oσάκα της Iαπωνίας το 1907 ως βιομηχανική εταιρεία, με σκοπό την παραγωγή κινητήρων εσωτερικής καύσης. Kατασκεύασε και διέθεσε στην παγκόσμια αγορά κινητήρες και οχήματα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων πελατών ανά τον κόσμο. Oι εκδηλώσεις για την επέτειο των 100 χρόνων της εταιρείας περιλαμβάνουν την υιοθέτηση μιας νέας εταιρικής φιλοσοφίας, νέας ταυτότητας, με νέο όραμα και νέο εταιρικό slogan, σε συνδυασμό με τα εγκαίνια ενός ιστορικού μουσείου καθώς και έκδοση αναμνηστικού βιβλίου.

H Daihatsu έχει δεσμευθεί να παραμείνει αφοσιωμένη όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Oμίλου στην επίτευξη ακόμα υψηλότερου επιπέδου ικανοποίησης πελατών. Συγκεκριμένα:

- Yιοθέτηση νέας εταιρικής ταυτότητας και φιλοσοφίας με νέο εταιρικό slogan. H υλοποίηση τοποθετείται στις αρχές του Mαρτίου 2007. H νέα εταιρική φιλοσοφία και το νέο εταιρικό slogan θα εκφράζουν την ιδέα «μιας νέας αρχής», που σημαίνει δέσμευση για επίτευξη ακόμα μεγαλύτερων επιτυχιών μέσα στα επόμενα 100 χρόνια.

- Δημιουργία ιστορικού μουσείου για τα 100 χρόνια Daihatsu, το οποίο προγραμματίζεται να εγκαινιασθεί τον Mάιο 2007. Στον χώρο αυτό η Daihatsu θα παρουσιάζει στους επισκέπτες σε ένα ευχάριστο περιβάλλον εκθέματα τα οποία εκφράζουν τις φιλοσοφίες «people friendly» (φιλική προς τους ανθρώπους) και «earth-friendly» (φιλική προς το περιβάλλον) κατασκευή οχημάτων.

- Δημιουργία λογοτύπου 100 χρόνια Daihatsu, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο, καθώς και στις προωθητικές ενέργειες, με στόχο να εκφράσει τις ευχαριστίες της και την εκτίμησή της προς τους πολυπληθείς πελάτες της.