750.000 Fabia από την SkodaAuto


Η SkodaAuto ανακοίνωσε την παραγωγή 750.000 Fabia στις 4 Απριλίου. Η επετειακή Fabia εφοδιάζεται με κινητήρα 1.4 κ.εκ και παρεδόθη σε πελάτη της Πολωνικής αγοράς. Η Skoda Fabia παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης της Φρανκφούρτης στις 14 Σεπτεμβρίου του 1999. Ακολούθησαν οι εκδόσεις Reflex και Sedan τον επόμενο χρόνο.
  • 5/4/2003
&00 Η SkodaAuto ανακοίνωσε την παραγωγή 750.000 Fabia στις 4 Απριλίου. Η επετειακή Fabia εφοδιάζεται με κινητήρα 1.4 κ.εκ και παρεδόθη σε πελάτη της Πολωνικής αγοράς.
Η Skoda Fabia παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης της Φρανκφούρτης στις 14 Σεπτεμβρίου του 1999. Ακολούθησαν οι εκδόσεις Reflex και Sedan τον επόμενο χρόνο.
Οι υψηλές πωλήσεις της Fabia σε συνδυασμό με τις πολλαπλές πανευρωπαϊκές διακρίσεις από τον ειδικό τύπο, καθιστούν την Fabia ανάμεσα στα δημοφιλέστερά αυτοκίνητα της κατηγορίας. Η Skoda Fabia ψηφίστηκε ως αυτοκίνητο της χρονιάς σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων τη Μ.Βρετανία , τη Δανία και τη Κροατία και συνοδεύτηκε από την τιμητική διάκριση του Golden Wheel από το Γερμανικό αναγνωστικό κοινό του Bild am Sondag.
Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, στην Έκθεση της Γενεύης παρουσιάστηκε η σπορτίβ έκδοση της Fabia RS που αρχικά θα εφοδιάζεται με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα diesel απόδοσης 130Hp. Στα τέλη Μαΐου αναμένονται στην χώρα μας νέες εκδόσεις που θα εφοδιάζονται με καινούργιους οικονομικούς κινητήρες 1.2 κ.εκ.