Ακούστε την Porsche 911 GT3 RS της Manthey να προκαλεί ρίγη στο Nurburgring με τον ήχο της (video)


Η Manthey Racing δοκιμάζει την Porsche 911 GT3 RS με το δικό της βελτιωτικό πακέτο, και προσφέρει ήχο κι εικόνα γεμάτα βενζίνη από το Nurburgring.

  • ΦΩΤΟ: CarSpyMedia - YouTube
  • 5/10/2023

Η Manthey Racing ειδικεύεται στις μετατροπές και βελτιώσεις μοντέλων της Porsche, και η 911 GT3 RS δεν θα μπορούσε να «ξεφύγει» από τα χέρια της.

Εξωτερικά, ο βελτιωτικός οίκος δεν έχει κάνει μεγάλες αλλαγές. Άλλωστε, το μοντέλο από μόνο του αποτελεί ένα «τέρας» αεροδυναμικής, καθώς μπορεί να παράγει 412 κιλά κάθετης δύναμης στα 200 km/h, και 860 κιλά στα 284 km/h.

Αυτό που έχει προστεθεί από τη Manthey είναι ένα spoiler lip μπροστά και ένας νέος πίσω διαχύτης, ενώ αναμένεται να φέρει και νέα πίσω πτέρυγα, αν κι αυτό μένει να επιβεβαιωθεί.

Στην «καρδιά» της 911 GT3 RS βρίσκεται ο γνωστός ατμοσφαιρικός 4λιτρος κινητήρας των 525 PS, που μπορεί να κάνει το μοντέλο να επιτύχει τα 100 km/h από στάση σε 3 δευτερόλεπτα. Το μόνο διαθέσιμο κιβώτιο ταχύτητων είναι το 7τάχυτο PDK.

Στο παρακάτω βίντεο του καναλιού CarSpyMedia στο YouTube, φαίνεται η βελτιωμένη 911 GT3 RS να δοκιμάζεται στο όριο πριν τη επίσημη κυκλοφορία της, προσφέροντας ένα μοναδικό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.

Απολαύστε: