Αθήνων-Λαμίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 4 ημέρων, κλείνουν λωρίδες κυκλοφορίας


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

  • 21/4/2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 07:00 έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 21:00, από το 78,2ο χλμ. έως και το 82,1ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, θα ισχύσει:

  • Α ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται από την αριστερή λωρίδα. 
  • Β ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τμήμα της δεξιάς λωρίδας και από τμήμα της Λ.Ε.Α.

Η Νέα Οδός στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Παράλληλα ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.