Αττική Οδός: Αδύνατη η πρόσβαση από 3 εισόδους λόγω έργων - Οι εναλλακτικές διαδρομές


Καινούριες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστές είσοδοι στην Αττική οδό για 8 ώρες. Δείτε ποιες περιοχές επηρεάζονται και τι επιλογές έχουν οι οδηγοί.

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 11/3/2024

Εναλλακτικές διαδρομές θα πρέπει να ακολουθήσουν οι οδηγοί των οχημάτων, το βράδυ της Δευτέρας (11/3), σε περίπτωση που θέλουν να μπουν στην Αττική Οδό από 3 συγκεκριμένες εισόδους.

Αιτία, οι εκτεταμένες εργασίες βαριάς συντήρησης που είναι σε εξέλιξη εδώ και αρκετούς μήνες και αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες μεταξύ του Κόμβου Κ1 (Νότιας Πύλης) και του Κόμβου 18 (Παιανίας - Σπάτων) στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μεταξύ του Κόμβου 13 (Λ. Δ. Πλακεντίας) και του Κόμβου 12 (Λ. Πεντέλης) στο ρεύμα Ελευσίνα, μεταξύ του Κόμβου 10 (Λ. Κύμης) και του Κόμβου 11 (Λ. Κηφισίας) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο καθώς και στην περιοχή του Κόμβου 6 (Λ. Φυλής) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Ως αποτέλεσμα, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 11/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 12/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από Λ. Φυλής (κόμβος 6) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από την επόμενη είσοδο της Λ. Δημοκρατίας (κόμβος 7).

  • Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 11/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 12/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από το Μαρκόπουλο (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Τοπικές Οδούς (κόμβος Κ1), να αναστρέψουν και να κινηθούν προς Αθήνα - Ελευσίνα.

  • Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 11/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 12/03/2024, η είσοδος από τη Λ. Κύμης και από την Οδό Πλαπούτα (κόμβος 10) της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να κάνουν χρήση της εισόδου της Λ. Κηφισίας (κόμβος 11) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Στην ανακοίνωσή της, η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα και στο Twitter/X υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ομόνοια: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τον Ιούνιο - Δείτε τι αλλάζει

Γαλάτσι: Σαρωτικές αλλαγές στην κυκλοφορία έως το 2031 λόγω έργων του Μετρό

Παγκράτι: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 2,5 μήνες σε Β. Κωνσταντίνου και Σπ. Μερκούρη