Αττική Οδός: Κλειστές οι είσοδοι από Λ. Πεντέλης και Παπάγου - Τα σημεία των έργων


Δείτε όλα τα σημεία της Αττικής Οδού στα οποία διεξάγονται εκτεταμένες εργασίες συντήρησης αλλά και τις εναλλακτικές διαδρομές για τους οδηγούς.

  • 20/3/2024

Οι νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που επηρεάζουν την κίνηση των οχημάτων επιστρέφουν στην Αττική Οδό μετά από μία εβδομάδα.

Τα μέτρα που θα εφαρμοστούν από τις 22:00 της Τετάρτης 20 Μαρτίου έως τις 06:00 της Πέμπτης 21 Μαρτίου εντάσσονται στο πλαίσιο των εκτεταμένων εργασιών βαριάς συντήρησης που πραγματοποιούνται κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες.

Τα σημεία στα οποία πρέπει να επιδεικνύουν προσοχή οι οδηγοί των οχημάτων είναι τα εξής:

  • Στη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω στην κατεύθυνση προς Άνω Λιόσια.
  • Μεταξύ του Κόμβου Υ2 (Παπάγου) και του Κόμβου Υ4 (Αγίας Παρασκευής) στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα.
  • Μεταξύ του Κόμβου 12 (Λ. Πεντέλης) και του Κόμβου 11 (Λ. Κηφισίας) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
  • Μεταξύ του Κόμβου 7 (Λ. Δημοκρατίας) και του Κόμβου 8 (Αθηνών - Λαμίας) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Ως αποτέλεσμα θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 20/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 21/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από τη Λ. Πεντέλης (κόμβος 12) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τη Λ. Δ. Πλακεντίας (κόμβος 13) ή από τη Λ. Κηφισίας (κόμβος 11) και να κινηθούν προς Ελευσίνα.

  • Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 20/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 21/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από Παπάγου (κόμβος Υ2) στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τη Λ. Κατεχάκη (κόμβος Υ1) ή από την είσοδο Δημοκρίτου (κόμβος Υ3) και να κινηθούν προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα.

Στην ανακοίνωσή της, η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα και στο Twitter/X υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ομόνοια: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τον Ιούνιο - Δείτε τι αλλάζει

Γαλάτσι: Σαρωτικές αλλαγές στην κυκλοφορία έως το 2031 λόγω έργων του Μετρό

Παγκράτι: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 2,5 μήνες σε Β. Κωνσταντίνου και Σπ. Μερκούρη