Αττική Οδός: Σε αυτόν τον κόμβο δε θα είναι εφικτή η είσοδος προς Ελευσίνα


Δείτε τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν για 8 ώρες στην Αττική Οδό και τα σημεία στα οποία διεξάγονται έργα συντήρησης.

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 12/3/2024

Οι εκτεταμένες εργασίες βαριάς συντήρησης στην Αττική Οδό συνεχίζονται σε πολλά σημεία της, με αποτέλεσμα οι οδηγοί των οχημάτων να πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες.

Σε αυτά τα διαστήματα γίνονται έργα μεταξύ του Κόμβου Κ1 (Νότιας Πύλης) και του Κόμβου 18 (Παιανίας - Σπάτων) στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μεταξύ του Κόμβου 10 (Λ. Κύμης) και του Κόμβου 11 (Λ. Κηφισίας) στο ρεύμα Αεροδρόμιο, μεταξύ του Κόμβου 5 (Περιφερειακή Αιγάλεω) και του Κόμβου 6 (Λ. Φυλής) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο καθώς και μεταξύ των Διοδίων Κατεχάκη και του Κόμβου Υ2 (Παπάγου) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Επιπλέον, θα εφαρμοστούν συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών συντήρησης, το βράδυ της Τρίτης 12 Μαρτίου ως ακολούθως:

  • Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 12/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 13/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από το Μαρκόπουλο (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 (πινακίδα σήμανσης «Τοπικές Οδοί»), να αναστρέψουν και να κινηθούν προς «Ελευσίνα - Αθήνα».

  • Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 12/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 13/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από το Κορωπί (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 (πινακίδα σήμανσης «Τοπικές Οδοί»), να αναστρέψουν και να κινηθούν προς «Ελευσίνα - Αθήνα».

Η Αττική Οδός εξέφρασε την ευχαρίστησή της για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εταιρική ιστοσελίδα και στο Twitter/X υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ομόνοια: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τον Ιούνιο - Δείτε τι αλλάζει

Γαλάτσι: Σαρωτικές αλλαγές στην κυκλοφορία έως το 2031 λόγω έργων του Μετρό

Παγκράτι: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 2,5 μήνες σε Β. Κωνσταντίνου και Σπ. Μερκούρη