Αυτές οι μάρκες θα συμμετάσχουν στην "Αυτοκίνηση 2015"


Ποιές εταιρείες θα συμμετάσχουν, ποιές οι ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης.

  • 16/10/2015

H Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως 22 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Όπως μας ενημερώνουν οι διοργανωτές, τα περισσότερα καινούργια μοντέλα καθώς και οι εκδόσεις, που πρωταγωνίστησαν στην πρόσφατη έκθεση της Φρανκφούρτης και ενδιαφέρουν την ελληνική αγορά, θα προσγειωθούν στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015.

Οι νέες προτάσεις των κατασκευαστών, θα πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους και θα αποτελέσουν την απάντηση της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας στις νέες τάσεις και ανάγκες των καταναλωτών.

Στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, οι εισαγωγείς- αντιπρόσωποι και οι συνεργάτες τους έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία των περιπτέρων και την οργάνωση των Test Drives. 

Τα περίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων είναι αναβαθμισμένα και δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη σε όλη την έκθεση, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον ελκυστικό για τους φίλους του αυτοκινήτου και τους επισκέπτες της έκθεσης.

Συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων όπως: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jeep, Lancia, Mini, Mitsubishi, Nissan, 
Peugeot, Renault, Seat,Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW
και Volvo.

Επίσης, υπάρχουν και προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες aftersales που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του.

Το ενδιαφέρον των εκθέτων είναι μεγάλο, γιατί έχει εκτιμηθεί από το σύνολο του κλάδου, η αξία της έκθεσης, καθώς και η μεγάλη δυνατότητα προβολής των προϊόντων τους, μέσα από την μοναδική διοργάνωση υψηλού επιπέδου, που γίνεται σε ελληνικό έδαφος.

Η διοργάνωση έχει φροντίσει κάθε λεπτομέρεια, για να δημιουργηθεί μια έκθεση ανάλογη των υψηλών προσδοκιών του κλάδου.

Αξίζει να τονισθούν μερικά στοιχεία που δείχνουν το μέγεθος και την προσπάθεια να δημιουργηθεί μια άρτια διοργάνωση:

- Στεγασμένος κλιματιζόμενος χώρος: 10.000 τ.μ.
- Χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τα Test Drives: 4.500 τ.μ.
- Προβολείς ειδικών προδιαγραφών: 400.
- Διαφημιστικά στάντ που οριοθετούν την έκθεση: 200.

Επίσης, έχει προβλεφθεί ειδική σήμανση για την καθοδήγηση των επισκεπτών από όλες τις κεντρικές αρτηρίες. Το φυλασσόμενο και δωρεάν παρκινγκ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 5.000 αυτοκίνητα.