Αυτή η σπέσιαλ Camaro είναι τόσο κακιά όσο δείχνει!


Η εικονιζόμενη βαρέως αναβαθμισμένη Camaro θα μπορούσε άνετα να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο Fast&Furious!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 19/2/2021

Αυτή η κατάμαυρη πλήρως αναβαθμισμένη Camaro του 1968 περιμένει το νέο της ιδιοκτήτη. Η δημοπρασία πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας και ολοκληρώνεται σήμερα με την τιμή να έχει ξεπεράσει τις 60.000 δολάρια. Πρόκειται για μια κλασική Camaro με τον τελευταίο της ιδιοκτήτη να την διατηρεί σε άριστη κατάσταση από το 2011 που την κατέχει και να την έχει χαρεί ελάχιστα αφού στο κοντέρ της έχει μόλις 4.500 km.

Όπως μπορούμε αν δούμε το μαύρο υπάρχει παντού. Από το restomod αμάξωμα μέχρι τα καθίσματα και το ταμπλό. Το πρώτο ξεχωρίζει από την μπροστινή ειδική μάσκα που έχει και ειδικά καλύμματα για να  κρύβονται οι προβολείς. Στο πίσω μέρος υπάρχουν LED φωτιστικά σώματα με pixels ως μια ρετρό ένδειξη.

Την προσοχή τραβούν οι 18άρες ζάντες Forgeline GA3 με λάστιχα Toyo διάστασης 225/40 μπροστά και 335/30 πίσω. Στο εσωτερικό την γνησιότητα του αυτοκινήτου μαρτυρούν τα καθίσματα δίχως προσκέφαλα, ενώ το ταμπλό έχει νέες επενδύσεις. Νέο είναι το τιμόνι όπως και τα πεντάλ.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο LS3 V8 χωρητικότητας 6,2 lt που με το κιτ μηχανικού υπερσυμπιεστή της Edelbrock E-Force και με ηλεκτρονικό ψεκασμό Holley Dominator η ισχύς εκτιμάται αρκετά πάνω από τα 500 άλογα. Το κιβώτιο είναι το εξάρι Tremec T56, ενώ υπάρχουν και πολλές άλλες αναβαθμίσεις όπως η νέα κρεμαγέρα, πίσω ανάρτηση τεσσάρων συνδέσμων, ειδικά αμορτισέρ και φρένα με αεριζόμενους δίσκους και στους τέσσερις τροχούς κ.α.