Αυτό είναι το πολυτελέστερο Lada του πλανήτη!


Η Lada δεν φημίζεται για την πολυτέλεια των προτάσεών της, ωστόσο, το ταπεινών προδιαγραφών 2101 της GB Design επιχειρεί να μας αλλάξει γνώμη.

  • 9/3/2021

Τη δόξα πολλοί μίσησαν, την πολυτέλεια ουδείς. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το Lada 2101 της GB Design, το οποίο αποτελεί και μάλιστα με διαφορά το πολυτελέστερο ρωσικό τετράτροχο που έχετε γνωρίσει.

Οι καλογυαλισμένες επιφάνειες του αμαξώματός του είναι το πρώτο που παρατηρεί κανείς στο λευκό Lada 2101, τη μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο μας την επιφυλάσσει το εσωτερικό του.

Καλυμμένο από άκρη σε άκρη με δέρμα υψηλής ποιότητας και φροντισμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, παραπέμπει σε μια υπερπολυτελή λιμουζίνα και όχι σε ένα τετράτροχο απομεινάρι της Σοβιετικής Ένωσης.

Δέρμα, ξύλο, αλουμίνιο και ύφασμα συνδυάζονται με αριστοτεχνικό τρόπο, ενώ δεν λείπουν και οι απαραίτητες εξοπλιστικές προσθήκες, οι οποίες αναλαμβάνουν να ενισχύσουν περαιτέρω την αίσθηση της άνεσης και της πολυτέλειας.

Το extreme makeover του Lada 2101 υλοποιήθηκε στη γειτονική Βουλγαρία και για την ολοκλήρωσή του απαιτήθηκαν τέσσερις μήνες. Αν και το κόστος δεν έχει γίνει γνωστό, είναι προφανές ότι η αναβαθμίσεις στο εσωτερικό υπερβαίνουν κατά πολύ την αξία του ίδιου του ίδιου του αυτοκινήτου.

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Η αλουμινένια πλακέτα στην οποία αναγράφεται η ημερομηνία ολοκλήρωσης του project και το όνομα του περήφανου ιδιοκτήτη.