Αυτό το Suzuki Jimny είναι η G-Class των… φτωχών!


Ο βελτιωτικός ιαπωνικός οίκος Liberty Walk αναλαμβάνει να μεταμορφώσει πλήρως το λιλιπούτειο Suzuki Jimny και να το κάνει «αγρίμι» σαν την Mercedes-AMG G 63. 

  • 16/6/2021

Η τελευταία γενιά του Suzuki Jimny έχει καταφέρει ήδη να σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία και μαζί με τις εκτός δρόμου ικανότητές του, φαίνεται πως η εξωτερική, κλασική του εμφάνιση έχει εμπνεύσει αρκετό κόσμο. Η τετράγωνη αισθητική του που παραπέμπει στη μεγαλύτερη Mercedes-Benz G-Class, έχει κάνει πολλούς βελτιωτές να προσπαθούν να το μιμηθούν ακόμα περισσότερο.

Και η Liberty Walk είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτό. Ο σπεσιαλίστας του είδους από την Ιαπωνία, έχει δημιουργήσει διάφορα projects για το Jimny και το εικονιζόμενο στις φωτογραφίες είναι ένα από τα τελευταία του δείγματα.

Εκτός του εντυπωσιακού μεταλλικού μαύρου χρώματος του εξωτερικού, το συγκεκριμένο Suzuki έχει μεταμορφωθεί πλήρως, με διαφορετική μαύρη μάσκα και σήματα, προβολείς led, προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, spoiler πάνω στην οροφή στο εμπρός μέρος και αεροτομή πίσω, αλά Mercedes-AMG G 63.

Από το πλάι, το « πρησμένο» Suzuki Jimny δείχνει εξίσου όμορφο, με φουσκωμένους θόλους, φιμέ κρύσταλλα με ανεμοθραύστες, μαύρες μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου, αλλά και ανοξείδωτη εξάτμιση με δύο απολήξεις, να παραπέμπει κατευθείαν στην G 63. Στο εσωτερικό, οι αναβαθμίσεις της Liberty Walk περιλαμβάνουν δερμάτινο σαλόνι, επίσης σε μαύρο χρώμα με τα ανάλογα λογότυπα και ένα σετ από πιο μάχιμα πατάκια.