Αυτοκίνηση 2014


25 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου στην αίθουσα ξιφασκίας στο Ελληνικό.

  • 25/2/2014

Η Έκθεση Αυτοκινήτου «AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014» θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) 25 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου 2014.

Πρόκειται για την έκθεση που στο πέρασμα του χρόνου έγινε θεσμός για τους εσαγωγείς αντιπροσώπους αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες που την εμπιστεύονται. Θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μοντέλα και οι εξελίξεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας που τρέχουν σε γρήγορους ρυθμούς και ενδιαφέρουν τους φίλους του αυτοκινήτου. Είναι η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου για το 2014 που θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική αγορά και είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια.

Στόχος των διοργανωτών είναι να καλύψουν όλες τις ανάγκες για την ενημέρωση της αγοράς και του κοινού δίνοντας έμφαση στο AFTER SALES και στις νέες τεχνολογίες: ηλεκτρικά – υβριδικά – αεριοκίνηση – επαγγελματικό και ανταλλακτικά – αξεσουάρ.

Οι πολλαπλές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης θα είναι και πάλι σημείο αναφοράς. Ο εκθεσιακός χώρος είναι σύγχρονος, εύκολα προσβάσιμος και διαθέτει δωρεάν parking για περισσότερα από 4,000 αυτοκίνητα.