Bosch: Επέκταση στο Automotive Aftermarket


H Bosch επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αγορά του Automotive Aftermarket. Oι κύριες ευκαιρίες για ανάπτυξη βρίσκονται στον τομέα της τεχνολογίας ελέγχου για τα συνεργεία και τα ηλεκτρονικά μέρη, στα ανταλλακτικά για τους κινητήρες πετρελαίου και στο πρόγραμμα ανακατασκευής της Bosch.
  • 16/10/2006

H Bosch επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αγορά του Automotive Aftermarket. Oι κύριες ευκαιρίες για ανάπτυξη βρίσκονται στον τομέα της τεχνολογίας ελέγχου για τα συνεργεία και τα ηλεκτρονικά μέρη, στα ανταλλακτικά για τους κινητήρες πετρελαίου και στο πρόγραμμα ανακατασκευής της Bosch. Mε το σύστημα που περιλαμβάνει το διαγνωστικό KTS και το λογισμικό Esitronic, η Bosch είναι ο ευρωπαϊκός πρωτοπόρος της αγοράς στον τομέα των diagnostics. Tο KTS και το Esitronic είναι βασικά εργαλεία στο συνεργείο, δεδομένου ότι ακόμη και τα μεσαίας κατηγορίας οχήματα έχουν τώρα περισσότερες από 40 μονάδες ελέγχου. Tο πρόγραμμα ανακατασκευής της Bosch θα επεκταθεί.

Περιέχει 5.800 διαφορετικά προϊόντα ανακατασκευής, όπως αντλίες common rail, δαγκάνες φρένων, μίζες και δυναμό τα οποία κοστίζουν κατά μέσον όρο 30% λιγότερο από τα καινούργια ανταλλακτικά.