Δείτε μία Porsche 918 Spyder με τον θρυλικό χρωματισμό του VW Polo Harlequin (video)


Είναι ενδιαφέρον θέαμα η εξωτική Porsche 918 Spyder να είναι ντυμένη στα ιδιαίτερα χρώματα του VW Polo Harlequin από τη δεκαετία του '90.

  • ΦΩΤΟ: Automotive Mike - YouTube
  • 22/9/2023

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα αυτοκίνητα σε αισθητικό επίπεδο είναι το Volkswagen Polo Harlequin, μία έκδοση του γνωστού hatchback από τη δεκαετία του '90.

Η ιστορία του ξεκίνησε το 1994 και είχε να κάνει με την χρωματική κωδικοποίηση που είχε εφαρμόσει η VW για τα διάφορα μέρη του αυτοκινήτου. Το μπλε ήταν για τον κινητήρα και το σασί, το κίτρινο ήταν για τον εξοπλισμό, το κόκκινο για τα εξτρά, και το πράσινο για τους χρωματισμούς. Για να το κάνει πιο ξεκάθαρο όλο αυτό, η VW παρουσίασε 20 Polo με αυτά τα χρώματα, για διαφημιστικούς και μόνο λόγους.

Ο YouTuber Automotive Mike, τρεις δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του Harlequin, βρήκε μία Porsche 918 Spyder βαμμένη σε αυτά τα χρώματα. Για την ακρίβεια, πρόκειται για αυτοκόλλητο, πάνω από το γνωστό ασημί χρώμα του hypercar, που αποτελεί έργο του Next Level Cars, ενός ολλανδικού εργαστηρίου που ειδικεύεται σε τέτοιες δουλειές.

Δείτε το σχετικό βίντεο: