Δείτε την μάχη μεταξύ ενός Wrangler και ενός... τανκ! (Video)


Mία λασποδρομία ανάμεσα σε ένα Jeep Wrangler και ένα τανκ με έναν νικητή που κανείς δεν περιμένει.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 24/11/2019

Η μεγάλη παράδοση των Jeep στις εκτός δρόμου αποστολές θέλει και τον ανάλογο αντίπαλο. Και στο Drivetribe (βλέπε Clarkson και λοιποί) σκέφτηκαν να του βάλουν την μεγαλύτερη πρόκληση. Την απόλυτη λασπωμένη κόλαση και απέναντί του ένα τανκ!

Για να γίνει το πράγμα ακόμα πιο δύσκολο (και πιασάρικο), στην θέση του οδηγού του τανκ έβαλαν τον γνωστό παρουσιαστή Tiff Needell. Τα δύο τόσο διαφορετικά οχήματα στήθηκαν σε μία λασπωμένη διαδρομή και έβαλαν τα δυνατά τους να καταφέρουν το καθένα με τον δικό του τρόπο να φθάσουν πρώτα στην γραμμή του τερματισμού.

ο τανκ είναι σοβιετικής κατασκευής ονόματι 2S1 Gvozdika και έχει έναν πετρελαιοκινητήρα με 300 ίππους και εξαιρετικές δυνατότητες κίνησης σε κάθε είδους έδαφος. Όμως το βάρος του είναι ανασταλτικός παράγοντας, και μάλλον είναι αυτό που δίνει κάποια περιθώρια στο Wrangler να διεκδικήσει τη νίκη.

Δείτε το καλοφτιαγμένο και αστείο video για να ανακαλύψετε το νικητή. Ο ηττημένος απλά θα πρέπει να πλύνει το αυτοκίνητο του άλλου, το οποίο όπως αντιλαμβάνεστε είναι "χτισμένο" από πάνω μέχρι κάτω στην λάσπη.