Δείτε το Honda Civic Type R να «γλιστρά» στο Nurburgring (video)


Η νεότερη γενιά του Honda Civic Type R κάνει ένα θεαματικό πέρασμα από το Nurburgring Nordschleife και προσφέρει οδηγική απόλαυση.

  • ΦΩΤΟ: L'argus - YouTube
  • 7/4/2023

Η νέα γενιά του Honda Civic Type R έχει καταθέσει ήδη τα διαπιστευτήριά της σε διάφορες πίστες ως ένα πολύ διασκεδαστικό αυτοκίνητο με καλές επιδόσεις.

Αυτό διαπίστωσαν κι οι άνθρωποι πίσω από το κανάλι L'argus στο YouTube, που πήραν το αυτοκίνητο στο Nordschleife σε μία από τις διαδικασίες touristenfahrten, όπου οποισδήποτε μπορεί να μπει με το αυτοκίνητό του και να κάνει έναν γύρο στην θρυλική πίστα.

Στο βίντεο φαίνεται πως το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και η προσέγγιση που έχει εξ αρχής, σχεδιαστικά, το Civic Type R προσφέρονται για αρκετά εντυπωσιακά περάσματα και «ξεκόλλημα» του πίσω μέρους. 

Ο οδηγός, βέβαια, «τα χρειάστηκε» σε κάποιες φάσεις μέσα στον γύρο, καθώς σε δύο φουρκέτες πλαγιολίσθησε περισσότερο από όσο ήθελε και έπρεπε να το διορθώσει με το τιμόνι. 

Το ενδιαφέρον είναι πως δεν έχει αποκαλυφθεί ο χρόνος που έκανε το Civic Type RFL5 επίσημα στο 'Ring, όμως η περασμένηγενιά σημείωσε 7:43.8.

Δείτε το σχετικό βίντεο: