Δείτε το video με τον τραυματισμό του Travis Pastrana μετά από πτώση με αλεξίπτωτο


Το άλμα του Αμερικανού οδηγού αγώνων απ’ την ταράτσα ξενοδοχείου δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Δείτε την σφοδρότητα με την οποία χτύπησε στο έδαφος.

  • 26/1/2022

Λίγα μόλις 24ωρα έχουν περάσει απ’ τη στιγμή που ο Travis Pastrana αποκάλυψε στο κοινό το Subaru Leone Wagon του 1983 το οποίο θα πρωταγωνιστεί στο επόμενο video της σειράς «Gymkhana» και ο Αμερικανός είχε ένα τρομακτικό ατύχημα μετά από πτώση με αλεξίπτωτο.

Όπως έγινε γνωστό από ξένα μέσα ο οδηγός αγώνων κατά την διάρκεια άλματος απ’ την ταράτσα του ξενοδοχείου Hyatt στην Φλόριντα, παρόλο που το αλεξίπτωτό του άνοιξε κανονικά, έχασε τον έλεγχο λίγο πριν την προσγείωση με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη στο έδαφος. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες το περιστατικό συνέβη το πρωί του περασμένο Σαββάτου και ο Pastrana οδηγήθηκε με φρικτούς πόνους στο νοσοκομείο Broward Health.

Εκεί διαπιστώθηκε πως είχε χτυπήσει σοβαρά στη λεκάνη και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο . Η επέμβαση πήγε καλά ωστόσο ο Αμερικανός έχει χτυπήσει ξανά στο παρελθόν στο ίδιο σημείο και ίσως αυτό παίξει ρόλο στον χρόνο που θα χρειαστεί για την πλήρη ανάρρωσή του.

Δείτε το video με την πτώση του Pastrana...