ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ CAR AND DRIVER: Κερδίστε ηλεκτρικό ποδήλατο 1.100€!!!


Συμπληρώστε το κουπόνι που θα βρείτε στο περιοδικό CAR AND DRIVER και κερδίστε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο FUTURA MILANO αξίας 1.100€!!! 

  • 1/12/2012

Συμπληρώστε το κουπόνι που θα βρείτε στο περιοδικό CAR AND DRIVER και κερδίστε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο FUTURA MILANO αξίας 1.100€!!!

Λύστε το πρόβλημα της μετακίνησης στην πόλη με το μοναδικό ηλεκτρικό ποδήλατο FUTURA MILANO!!!

Πάρτε μέρος στο ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ CAR AND DRIVER, συμπληρώστε το κουπόνι που θα βρείτε στο περιοδικό.   


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Ο διαγωνισμός έχει ημερομηνία έναρξης το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 06.00 π.μ.

2. Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια Εταιρία «PMP Media A.E.» (εφεξής «Διοργανώτρια»), «Εκδόσεις Έθνος Α.Ε.», στις Εταιρίες «Lexitel Α.Ε.» και «MOTO MARKET A.E.» (δωροθέτης) στις θυγατρικές Εταιρίες αυτών, όπως και οι σύζυγοί και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

3. Οι συμμετέχοντες, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας (Χαλάνδρι, Μπενάκη 5), στις 22.1.2013 και ώρα 12.00, θα πρέπει:
(α) να στείλουν πρωτότυπο δελτίο συμμετοχής, μέσω ταχυδρομείου, courier κλπ., προς το περιοδικό «CAR AND DRIVER» (Χαλάνδρι, Μπενάκη 5, ΤΚ 15238), με την ένδειξη «για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό FUTURA MILANO». Τα κουπόνια θα πρέπει να φέρουν σφραγίδα ταχυδρομείου το αργότερο έως την 14.1.2013 και να παραδοθούν (από το ταχυδρομείο) στη Διοργανώτρια το αργότερο έως την 21.1.2013. Κουπόνια που θα φθάσουν στη Διοργανώτρια μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτά. Φωτοτυπίες ή αντίγραφα των πρωτότυπων δελτίων δεν θα γίνονται δεκτά. ή
(β) να τηλεφωνήσουν - από τις 1.12.2012 και ώρα 06.00 π.μ έως και τις 21.1.2013 και ώρα 23.59- στο 901901 4343 με κλήση από σταθερό ή κινητό (Lexitel, χρέωση στο χρήστη ανά κλήση ανεξαρτήτου διάρκειας, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 1,84 € από σταθερό και 2,07 € από κινητό, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-6069542) ηχογραφώντας: ΟΝΟΜΑ (παύση) ΕΠΩΝΥΜΟ (παύση) ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟ Η΄ΚΙΝΗΤΟ (παύση).

4. Από την κλήρωση, στην οποία μπορεί να παρευρεθεί οποιοσδήποτε επιθυμεί, θα ανακηρυχθεί 1 νικητής.

5. Οι αναγνώστες έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν περισσότερες από μια φορά.

6. Το όνομα του νικητή θα δημοσιευθεί στο περιοδικό «CAR AND DRIVER» (τεύχος Φεβρουαρίου 2013) και θα ανακοινωθεί στο www.wmotors.gr.

7. To έπαθλο θα πρέπει να παραληφθεί από το νικητή το αργότερο έως την 30.6.2013.

8. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος. 

9. Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν είναι απαραίτητη η αγορά του περιοδικού. Ένα πρωτότυπο δελτίο συμμετοχής (κουπόνι) μπορεί να προμηθεύεται οποιοσδήποτε από τα γραφεία της Διοργανώτριας στο Xαλάνδρι (Μπενάκη 5) και στη Θεσσαλονίκη (Mητροπόλεως 6, Λαδάδικα).

10. Οι συμμετέχοντες συναινούν όπως τα προσωπικά τους δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τις προαναφερόμενες Εταιρίες και τα αρμόδια πρόσωπα είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων. Οι Εταιρίες δύνανται να εισάγουν τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τους. Το αρχείο αυτό θα κρατηθεί για διάστημα 3 μηνών από τη λήξη του Διαγωνισμού. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τις Εταιρίες διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, βάσει του άρθρου 11-13 του νόμου 2472/97.

11.  Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα του νικητή, να δημοσιεύσει φωτογραφίες του και να προβάλλει βίντεο είτε στα έντυπά της είτε στα λοιπά μέσα μαζικής ενημέρωσης, περιλαμβανομένου και του internet καθώς και να προβαίνει γενικά σε διαφημιστική εκμετάλλευση και προβολή. Ο νικητής συναινεί ανεπιφύλακτα στην παρουσίαση του ιδίου, του ονόματός του, της εικόνας του (φωτογραφία- βίντεο) κατά τα ανωτέρω, χωρίς την καταβολή οιασδήποτε αμοιβής.

12. Το έπαθλο είναι αυστηρώς προσωπικό και δεν εξαργυρώνεται με χρήματα. Νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις επί της αξίας του δώρου βαρύνουν το νικητή.

13. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και να ακυρώσει αυτόν μόνο για σπουδαίο λόγο.

14. Το κείμενο των όρων βρίσκεται αναρτημένο στο διαδικτυακό τόπο της Διοργανώτριας www.wmotors.gr

15. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο.