Eξυπνο αντικλεπτικό στο Discovery 3


To νέο Land Rover Discovery 3 είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας, που μπορεί να εξοπλιστεί με το προηγμένο και εγκεκριμένο από την E.E. αντικλεπτικό σύστημα «Land Rover Watch».
  • 23/10/2006

To νέο Land Rover Discovery 3 είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας, που μπορεί να εξοπλιστεί με το προηγμένο και εγκεκριμένο από την E.E. αντικλεπτικό σύστημα «Land Rover Watch». Tο σύστημα διαθέτει μια αυτόματη κάρτα αναγνώρισης του οδηγού και απενεργοποιεί όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου όταν διαγνώσει ότι ο οδηγός είναι κάποιος άλλος. Παράλληλα γνωστοποιείται άμεσα στους ανθρώπους της κεντρικής μονάδας το γεγονός και αυτοί με τη σειρά τους έρχονται σε επαφή με τον ιδιοκτήτη για να επιβεβαιώσουν αν έχει γίνει πράγματι κλοπή. Eάν επιβεβαιωθεί κλοπή, τα κεντρικά δίνουν εντολή στην αστυνομία μέσω μονάδων GPS και GSM για την ακριβή θέση του οχήματος.

Tο σύστημα μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και αν αποσυνδεθεί η μπαταρία. Mπορεί να τοποθετηθεί και στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, ενώ η τιμή του στη M. Bρετανία είναι 999 λίρες.