Έκθεση για το Επαγγελματικό Αυτοκίνητο και τις Μεταφορές


Μία νέα έκθεση στον χώρο του αυτοκινήτου βρίσκεται προ των πυλών και φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον τομέα που θα δραστηριοποιηθεί.
  • 20/8/2007

Για επαγγελματίες

AUTO PROFESSIONAL & LOGISTICS 2007
Μία νέα έκθεση στον χώρο του αυτοκινήτου βρίσκεται προ των πυλών και φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον τομέα που θα δραστηριοποιηθεί. Πρόκειται για την κλαδική έκθεση «Αuto Professional Expo & Logistics», που, όπως ευλόγως αποκαλύπτει το όνομά της, είναι αφιερωμένη στο Επαγγελματικό Αυτοκίνητο και τις Μεταφορές! Θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου 2007, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Ακινήτων (Αίθουσα Ξιφασκίας) του πρώην Δυτικού Αερολιμένα Ελληνικού.

Διοργανώτρια εταιρεία η Infosuccess, με την 24ετή πείρα στον χώρο των εκθέσεων, η οποία και εγγυάται την επιτυχία της «Αuto Professional Expo & Logistics», όπως και την επίτευξη του στόχου της, που δεν είναι άλλος από το να αποτελέσει θεσμό στον κλάδο των Επαγγελματικών Αυτοκινήτων και Μεταφορών. Εξάλλου, ο εκθεσιακός χώρος που έχει επιλεγεί είναι λειτουργικός και ενιαίος, με συνολικό εμβαδό 9.000 τ.μ., ύψος 25 μ., εύκολα προσβάσιμος από τη Λ. Ποσειδώνος και με δωρεάν parking.

Ποιοί συμμετέχουν
Στην «Αuto Professional Expo & Logistics», που θα πραγματοποιείται κάθε δεύτερο χρόνο, συμμετέχουν οι εξής κλάδοι: Van κλειστού τύπου, Pick Up, ΤΑΧΙ, Φορτηγά έως 3,5 τόνους, Εταιρείες Ανταλλακτικών αυτοκινήτων και φορτηγών, Λιπαντικά και καύσιμα, Εταιρείες ελαστικών και ζαντών, Συστήματα πλοήγησης και τηλεματικής, Αξεσουάρ, Leasing, Υπηρεσίες, Εκδόσεις. Στον κλάδο των Logistics συμμετέχουν:

-Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών.
-Εξοπλισμός και Κτίρια Αποθηκών.
-Εταιρείες Πληροφορικής και Τηλεματικής.
-Συσκευασία.
-Εταιρείες Μεταφορών.

Οι ώρες λειτουργίας είναι την Πέμπτη 18/10 από 16.00-21.00, την Παρασκευή 19/10 από 12.00-21.00, το Σάββατο 20/10 από 10.00-21.00 και την Κυριακή 21/10 από 10.00-21.00.