Ένα Seat Toledo με 180 ίππους...σπίτι σας!


Από την 1η Οκτωβρίου και για 15 μέρες ξεκινάει στην Θεσσαλονίκη το νέο πρόγραμμα της Seat Tεχνοκάρ το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στο αγοραστικό κοινό με τις σπορτίφ ανησυχίες να κάνουν δικό τους για 48 ώρες ένα Toledo 1.8 180 ίππων. Το νέο αυτοκίνητο της Seat έχει δεχτεί τις επεμβάσεις της Seat Force (ειδικό τμήμα βελτιώσεων και μετατροπών της εταιρείας).
  • 27/9/2002
&00 Από την 1η Οκτωβρίου και για 15 μέρες ξεκινάει στην Θεσσαλονίκη το νέο πρόγραμμα της Seat Tεχνοκάρ το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στο αγοραστικό κοινό με τις σπορτίφ ανησυχίες να κάνουν δικό τους για 48 ώρες ένα Toledo 1.8 180 ίππων. Το νέο αυτοκίνητο της Seat έχει δεχτεί τις επεμβάσεις της Seat Force (ειδικό τμήμα βελτιώσεων και μετατροπών της εταιρείας).
Το πρόγραμμα αυτό θα συνεχιστεί από τις 17 Οκτωβρίου έως και τα μέσα Μαίου στον Νομό Αττικής ανά επίσημο αντιπρόσωπο. Για τους υποψήφιους...ανήσυχους οικοδεσπότες δεν υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρυνση και τα μόνα έγγραφα τα οποία θα πρέπει να καταθέσουν στον επίσημο αντιπρόσωπο επιλογής τους είναι η ταυτότητα τους, το δίπλωμα οδήγησης, έναν πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ και τον αριθμό του φορολογικού τους μητρώου.