Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Honda Civic


Η Honda αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής της 11ης γενιάς του Honda Civic, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους φανατικούς οπαδούς της στις 28 Απριλίου όταν και θα γίνουν γνωστές οι προδιαγραφές του.

  • 14/4/2021

Το νέο Honda Civic είναι γεγονός! Το σίριαλ της αποκάλυψης της 11ης γενιάς του ιαπωνικού hatchback έλαβε τέλος, με τη Honda να δίνει στο φως της δημοσιότητας την πρώτη φωτογραφία της έκδοσης παραγωγής του αυτοκινήτου.

Αν και οι διαφορές ανάμεσα στην έκδοση που θα περάσει στην παραγωγή το δεύτερο εξάμηνο και το πρωτότυπο που είχε αποκαλυφθεί τον Νοέμβριο του 2020 δεν είναι μεγάλες, είναι όμως αρκετές για να περιγράψουν την υποχρεωτική… προσγείωση στην σκληρή πραγματικότητα.

Αλλαγές, λοιπόν, εντοπίζονται στον σχεδιασμό του μπροστινού προφυλακτήρα, ο οποίος και υιοθετεί ένα λιγότερο επιθετικό προφίλ για χάρη της σχεδιαστικής ομοιογένειας.

Παρά το γεγονός ότι η Honda αποκάλυψε το πρόσωπο του νέου Civic, εξακολουθεί να κρατάει κρυφές τις προδιαγραφές του.

Θα πρέπει να περιμένουμε λοιπόν μέχρι και τις 28 Απριλίου για την πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου και των τεχνικών του προδιαγραφών. Όπως και να έχει το νέο Honda Civic αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά το τελευταίο τρίμηνο του έτους, χωρίς ωστόσο να αποκλείει κανείς τη μετακύλιση του εμπορικού λανσαρίσματος της νέου Honda Civic στις αρχές της επόμενης χρονιάς.