Έτοιμο για παρουσίαση το BMW Concept i4


Λόγω της ακύρωσης της έκθεσης της Γενεύης η BMW θα παρουσιάσει αύριο μέσω διαδικτύου το νέο Concept i4.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΒΜW
  • 2/3/2020

Ανάμεσα στους κατασκευαστές που ψάχνουν τρόπους να ξεπεράσουν το μεγάλο πρόβλημα που δημιούργησε η ακύρωση της έκθεσης της Γενεύης, είναι και η BMW. Οι Γερμανοί αποφάσισαν να παρουσιάσουν online τα σημαντικότερά τους μοντέλα, απευθείας από το Μόναχο, μέσα από μία "ψηφιακή συνέντευξη Τύπου".

Μέσα στα μοντέλα που θα παρουσιαστούν αύριο είναι και το Concept i4, για το οποίο η εταιρία έδωσε πριν λίγο την τελευταία εικόνα - teaser πριν την επίσημη πρεμιέρα. Και όπως φαίνεται από αυτή την εικόνα, δεν πρόκειται για κάποιο τραβηγμένο πρωτότυπο, αλλά για ένα αυτοκίνητο που μάλλον βρίσκεται κοντά στην τελική μορφή για να βγει στην παραγωγή.

Το νέο μοντέλο δείχνει να έχει πολύ δυναμικές γραμμές και σπορτίφ προδιαγραφές, ενώ δεν λείπουν στοιχεία όπως οι κάμερες στην θέση των καθρεπτών, τα οποία μένει να δούμε αν θα περάσουν στην παραγωγή. 

Από όσο γνωρίζουμε η έκδοση παραγωγής θα έχει 523 άλογα, μία μπαταρία των 80 kWh, αυτονομία των 600 χιλιομέτρων, 0-100 km/h σε περίπου 4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 200 km/h. Όπως και να έχει πάντως, αύριο θα δούμε το πρωτότυπο και η έκδοση παραγωγής θα εμφανιστεί κάπου μέσα στο 2021.