Ferrari 812 Superfast N-Largo S By Novitec: Η ακραία ιταλίδα αλλάζει ξανά επίπεδο (photos)


Η Novitec αναβαθμίζει τη Ferrari 812 Superfast τόσο σε επίπεδο επιδόσεων, όσο και αισθητικής, σε μία ακόμα ακραία δημιουργία από τη βαυαρική εταιρεία.

  • ΦΩΤΟ Novitec
  • 27/9/2023

Η Novitec είναι γνωστή για τις ακραίες μετατροπές και βελτιώσεις που κάνει σε διάφορα μοντέλα, κυρίως αυτά της Ferrari.

Η βαυαρική εταιρεία παρουσίασε την πιο πρόσφατη δημιουργία της, που βασίζεται στη Ferrari 812 Superfast, ονόματι 812 Superfast N-Largo S by Novitec.

Φέρει τον ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 των 6,5L, με τον βελτιωτικό οίκο να «πειράζει» τα ηλεκτρονικά και το λογισμικό του για να φτάσει να αποδίδει πια 840 PS και 751 Nm ροπής.

Η αυξημένη ισχύς και ροπή επιτρέπει στην... Ιταλίδα να κάνει τα 0-100 km/h εντός 2,8 δευτερολέπτων, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 345 km/h.

Το σύνολο ολοκληρώνεται από μία εξάτμιση υψηλών επιδόσεων της Novitec, διαθέσιμη και ανοιξείδωτο ατσάλι.

Και στις τέσσερις γωνίες του αυτοκινήτου θα βρει κανείς ζάντες Novitec NF 11 N-Largo S εξελιγμένες από τη Vossen, 21 ιντσών εμπρός και 22 ιντσών πίσω. Επιπλέον, με αλλαγές στις αναρτήσεις και τα ελατήρια, η Ferrari στέκεται πια 35 χιλιοστά πιο χαμηλά.

Σε αισθητικό επίπεδο, η N-Largo S έχει νέα μάσκα μπροστά και πιο μεγάλα φτερά πάνω από τους τροχούς μπροστά, ενώ το πλάτοςπίσω έχει αυξηθεί κατά 14 εκατοστά.

Μόλις τρία παραδείγματα θα κατασκευαστούν τη Novitec, με ένα εξ αυτών να έχει ήδη πωληθεί