Φωτιά στα καύσιμα !


Μεγαλύτερες από τις αναμενόμενες είναι τελικά οι αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων, που ισχύουν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Ειδικότερα, η σούπερ διατίθεται ακριβότερα κατά 7,1 δραχμές το λίτρο, η αμόλυβδη κατά 7,3 δραχμές το λίτρο, και το πετρέλαιο κίνησης κατά 3,2 δραχμές/λίτρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αύξηση στο ντήζελ είναι πολύ μεγαλύτερη της αναμενόμενης (στις αρχές της εβδομάδας προβλεπόταν αύξηση κατά περίπου μισή δραχμή).
  • 5/9/2001
Μεγαλύτερες από τις αναμενόμενες είναι τελικά οι αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων, που ισχύουν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Ειδικότερα, η σούπερ διατίθεται ακριβότερα κατά 7,1 δραχμές το λίτρο, η αμόλυβδη κατά 7,3 δραχμές το λίτρο, και το πετρέλαιο κίνησης κατά 3,2 δραχμές/λίτρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αύξηση στο ντήζελ είναι πολύ μεγαλύτερη της αναμενόμενης (στις αρχές της εβδομάδας προβλεπόταν αύξηση κατά περίπου μισή δραχμή) καθώς συμπεριελήφθη η αύξηση (2 δρχ) που επέβαλαν την περασμένη εβδομάδα τα διυλιστήρια με το αιτιολογικό ότι αυξήθηκαν τα δικαιώματα διύλισης σε όλη τη Μεσόγειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 20 Σεπτεμβρίου θα ισχύσει το ημερήσιο δελτίο τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης, δηλαδή οι τιμές των καυσίμων θα μεταβάλλονται καθημερινά.