Γνωρίστε τα όνειρα σας: "Αυτοκίνηση 2002"


Στον πολυχώρο "Αθηναϊς" πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της έκθεσης αυτοκινήτου "Αυτοκίνηση 2002", που αποτελεί το σημαντικότερο αυτοκινητιστικό γεγονός της χρονιάς. Η διεξαγωγή της συμπίπτει χρονικά με την έλευση πολλών νέων μοντέλων αλλά και με την ανάκαμψη της αγοράς.
  • 15/11/2002
&00 Στον πολυχώρο "Αθηναϊς" πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της έκθεσης αυτοκινήτου "Αυτοκίνηση 2002", που αποτελεί το σημαντικότερο αυτοκινητιστικό γεγονός της χρονιάς. Η διεξαγωγή της συμπίπτει χρονικά με την έλευση πολλών νέων μοντέλων αλλά και με την ανάκαμψη της αγοράς.
Παράλληλα η κατάργηση των τεκμηρίων είναι δεδομένο ότι έχει αυξήσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού και η "Αυτοκίνηση 2002" έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή για την ενημέρωσή του.
Στους πλήρως ανακαινισμένους εκθεσιακούς χώρους του ΟΛΠ Πειραιά και σε συνολική έκταση 16.000 τετραγωνικών μέτρων, θα φιλοξενηθούν 160 νέα μοντέλα από 21 εταιρείες. Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Daewoo, Ford, Honda, Hyundai, Lada, Lamborghini, Lexus, Lotus, Maserati, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, θα εκθέσουν όλα τα νέα και εντυπωσιακά τους μοντέλα.
Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους οι επισκέπτες - που αναμένεται να ξεπεράσουν τις 150.000 - θα έχουν την ευκαιρία να δουν αξεσουάρ και ανταλλακτικά, προϊόντα εξοπλισμού συνεργείων και συντήρησης αυτοκινήτων, ελαστικά, προϊόντα για τη βελτίωση του αυτοκινήτου και βέβαια ό,τι έχει σχέση με το Hi-Fi στο αυτοκίνητο.

Δώρα και εκπλήξεις άνω των 25.000 ευρώ!

Η InfoSUCCES A.E., διοργανώτρια εταιρεία έχει φροντίσει όμως, πέρα από το θέαμα, να προσφέρει και πλούσια δώρα στους επισκέπτες της έκθεσης "Αυτοκίνηση 2002" κάθε μέρα, με βάση τον αριθμό του εισιτηρίου, θα κληρώνονται για τους επισκέπτες πανάκριβα εντυπωσιακά κινητά τηλέφωνα και Radio-CD προσφορά των εταιρειών Μοtorola και Fujitsu.
H μεγάλη έκπληξη όμως ακούει στο όνομα Chrysler PT Cruiser 1600. Ένας υπερτυχερός επισκέπτης που θα κληρωθεί την τελευταία ημέρα της έκθεσης ανάμεσα στους επισκέπτες όλων των ημερών θα κερδίσει το εντυπωσιακό Chrysler PT Cruiser 1.6 αξίας 21.140 ευρώ.

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας

Η "Αυτοκίνηση 2002" θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και θα υποδέχεται τους επισκέπτες της ως το βράδυ της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι για τις καθημερινές από τις 16:00 έως τις 21:30, ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 ως τις 21:30.